![]() |
|
Најубав град во Македонија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 21> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glasav za Ohrid
so da se lazeme tuka Изменето од anakin - 25.Јануари.2007 во 22:58 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Od ona sto sum videla, ubavi se Skopje, Ohrid, Gevgelija i Strumica. Sve drugo e tapa i mrtvo.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
slavic_wolf ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
se znajt koj e najubav ohrid ohrid ubav mil
|
|
![]() |
|
darko daniloski ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
kicevo e zakon ama za zal nemame dobro "korzo"narodski kazano ili pak da se izrazam po lakonski nema kade da izlagame ili taka mislime
|
|
darce daniloski
|
|
![]() |
|
darko daniloski ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
pa ne mislam deka skopje e bas najdobar grad za zivot ili za ziveenje ima i podobri gradovi kako na pr bitola,ohrid i strumica e dobar . skopje bi bil na 5 mesto po moja procenka
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
nemoj taka, mene mi e mnogu ubavo vo gevgelija.... imam rodnini tamu i stalno me setaat po diskotekite i kaficite i super zabava ima i bas se druzeljubivi i fini luge
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Arm'nj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
da mojsh ama ii menorash zs nikogo ne go bolit k*r za gevgelija....
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
moze ne e vo listata, ama ti mozes da go napises tuka gradot i da davas predlozi slobodno
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
saale ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Па не ја ставиле у листата за да гласаш за неа.
|
|
only the best can be N 1
|
|
![]() |
|
saale ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Лас Вегас - Гевгелија
Повеќе дилери и чипери има него полицајци у град |
|
only the best can be N 1
|
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
BITOLA- Morate da ja posetite!!!
Najubava e od site nema konk*rencija!
|
|
![]() |
|
The*BeST* ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
ВЕЛЕЕС ! |
|
The*BeST*
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
i jas si glasam za Stip iako go nema na listata
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZIKS ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 43 |
како да гласам, кога не го имате ставено НАЈУБАВИОТ град во Македонија - Струга ? Или кога сте сакале да го ставите, ви се помешал со Охрид ? Па нема никаква врска со Охрид, единствено што го делат Охридското Езеро, друго ништо.
Јас кога би гласал - би гласал за СТРУГА ! ! ! !. ![]() |
|
Battle Control - Terminated
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |