![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 36> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekoj zabelezuva koga gi sledam emociite i go vklucuva razumot i razmisluva kako da me za*be.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Sum se fatila sebesi vo situacii koga razumot gi potisnal emociite.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ni razum ni emocii
nekretninite se sega na cena i kretnini, napriner eden jeep |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Bev u ramstor u kino dq go gledam James Bond i od celiot film samo me zamisli kako taa devojkata uste odma mu dade na nego.
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
досега разумот ме зафркнал исто толку пати колку и емоциите
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da be, ako go slusam onoj nerazumniot u mene samo sto mi vika :
- Ej, da i se kacis na ovaa, kako ke bide, a ? I na ovaa. I na onaa. I na taa tamu. E pa vise pa, on na site saka. E nema ! Ima da bidam karakter ! A on pa : - Abe zaebi karakter, toa e za ligavi papucari, abe smotan ! Ne znaete kako on me vrega. |
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
prepustanje na emociite,e toa e ona vistinskoto,samo sto razumot e sekogas rasipuvac na zabavi.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Razumot e gore, emociite se dole...nekogas znaat da se izmesaat
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
И разум и емоции.
|
|
![]() |
|
One_lovE ![]() Сениор ![]() ![]() Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Колку и да се трудиме да го следиме разумот за било што, едноставно луѓе сме и кога ќе ни заигра срцето и ќе ги осетиме емоциите, кој да одолее??
![]() Јас искрено сум се подавала и на разум и на емоции. Искрено многу е убаво кога ќе направиш нешто од срце, а возбудата е поголема со самото тоа што си отишла против разумот. Но колку стануваме постари и созреваме понекогаш на своја кожа осеќаме дека разумот не треба да го заборавиме. Сепак тој е тој што не дели од останатиот жив свет, затоа сме луѓе и не е за џабе даден. Го следам разумот пред се, но си дозволувам да си забушавам некогаш и да си кажам е сега ќе си го следам срцето па што биде нека биде, тогаш ми се креирале најубавите спомени. |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
RAZUM pred se
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Да постоеше правилник, ќе го прочитавме и ќе се носиме според него, но на крајот сме ние тие што одлучуваме кој е изборот.
Изменето од mmomirovski - 10.Декември.2008 во 00:33 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |