IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 55>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 00:35
нема проблем
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 00:32
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Инсталирај го новиот Flash Player ако не се управи до интернетот е
fala hakerce

go instalirav, gi izbrisav i add-ovite sto gi imav na mozilata za simnuvanje i se e okнамигнување 

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2009 во 23:38
Инсталирај го новиот Flash Player ако не се управи до интернетот е
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2009 во 21:57
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Инсталирај ја новата Mozilla Firefox 3.5 ако веќе ја имаш избриши ја и наново инсталирај
fala hakerce:)
aj sega uste ovaсреќа

Koga treba da otvoram nekoj klip, ne e bitno dali e na youtube ili druga strana cekam dolgo, okolu 3-4 minuti i dodeka celosno ne se ispolni linijata na pleerot, dodeka ne go iscita celiot fajl ne mi startuva nisto...a do pred nekoe vreme, mozev istovremeno da si gledam a vo meguvreme toa si se polneseтагаcare???
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 20:49
добар Virus ти го сјебал Windowsot формат чим стои позадината само формат ,или да пробаш преку Safe mode да го покренеш Win и од таму да бришеш и што ти ја знам
Кон врв
fcwizard Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2008
Локација: Macedonia
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fcwizard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 20:20
epa jas imam problem:)Go startuvam komp. i mi pokazuva error prvo ne saka da se logira i otkako ke se logiram( po 2 saata ma4enje) mi pokazuva greska( c:\docume~1\locals~\temp\werd7f2.di00\usernit.exe.mdmp i c:\docume~1\locals~\temp\werd7f2.di00\appcompat.txt) i ja ima samo pozadinata na desktop bez nitu edna ikona, start , saat bukvalno nisto:((( please help me:D ne mozam da uklucam nitu eden program so nitu edna komanda od tastaturata ni gluvceto:((((

Изменето од fcwizard - 02.Јули.2009 во 20:29
If you play with the best,you will die like the rest:D!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 19:47
Инсталирај ја новата Mozilla Firefox 3.5 ако веќе ја имаш избриши ја и наново инсталирај

Изменето од Dark HaCkeR - 02.Јули.2009 во 19:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 18:07

Edno prasanje: koga otvoram nekoja veb strana na preku mozila mi se pojavuva prozorce koe mora da se zatvori za da prodolis so tekst:

this.filteredLinkCollection is null  

pojma nemam sto moze da e, a i kog aotvoram klipovi cekam dolgo vreme..a so konekcijata se e ok!

moze da mi pomogne nekoj?
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
igorohrid Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Јуни.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igorohrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2009 во 14:59
Дали некој ќе ми кажи како да снимам двд со мак превод за да можам да ги гледам на двд плеер не на компјутер а да не ми се појауваат хироглифи наместо превод фала
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 13:32
Originally posted by no1 no1 напиша:

zdr i od mene - moze mala pomos??? na msn mi pokazuva celo vreme pogresen pasword iako ne sum smenila... Koga odam da smenam pasword dava opcija
Send yourself a password reset e-mail message.
i sega kako da go otvoram mejlot bez pasword???
fala odnapred...

Значи некој друг ти го има сменето пасвордот единствено можеш да си го сменеш преку security question  нема друг начин. намигнување
Кон врв
no1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај no1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 12:09
zdr i od mene - moze mala pomos??? na msn mi pokazuva celo vreme pogresen pasword iako ne sum smenila... Koga odam da smenam pasword dava opcija
Send yourself a password reset e-mail message.
i sega kako da go otvoram mejlot bez pasword???
fala odnapred...
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 01:27
Originally posted by TheRock TheRock напиша:

eden problem me maci. Simnuvam edna programa od rapidshare i koga ke go simnam mi go dava kako nepoznata papka i ne znam vo koja programa da go otvoram fajlov so sum go simnal. E sega, nekoj ako ima simnuvano nesto od rapidshare (a sigurno ima) neka mi kaze so koja programa gi otvara fajlovite so gi simnuva, oti ja tuka koga ke go simnam, i koga go otvoram me prasuva so koja programa da go otvori fajlot. Ja probav so poveke, no ne biva.

Со winrar се отвараат сите фајлови намигнување
Кон врв
TheRock Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Март.2009
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheRock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 00:57
eden problem me maci. Simnuvam edna programa od rapidshare i koga ke go simnam mi go dava kako nepoznata papka i ne znam vo koja programa da go otvoram fajlov so sum go simnal. E sega, nekoj ako ima simnuvano nesto od rapidshare (a sigurno ima) neka mi kaze so koja programa gi otvara fajlovite so gi simnuva, oti ja tuka koga ke go simnam, i koga go otvoram me prasuva so koja programa da go otvori fajlot. Ja probav so poveke, no ne biva.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 00:17
пробал си со торенти?
или на рапид шаре?

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,656 секунди.