![]() |
|
Дајте една лоша вест |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 17> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ништо од бизнисот
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
се разболев...мора да оздравам до четврток
![]() Изменето од sanja-a - 04.Ноември.2011 во 21:56 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
сител го умре Али Риза, во А1 човекот беше жив и здрав ...
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
На работ сум да си одам оттаму од кај што сум. Се е исто - неиздржливо. За малку ќе ме свиткаа.
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
падна и последниот лист (али риза) и зато има земјотреси сега во туркиш
![]() таков чоек мајка не раѓа уште еднаш.со таков мустак со таков од (како пингвин одеше) ![]() ![]() п.с минди се скапа фалење ![]() сам ако не се пофалиш.... Изменето од Iron Man - 27.Октомври.2011 во 21:39 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Поради тоа што не ми се вклопува во распоредот и го прекршува златното правило (Минимум 12 часа одмор пред лет) На пример јас сакав да ја ставам Џакарта на распоред одма после летот што го имам за Непал , арно ама не било тоа возможно бидејќи остануваме во хотел една ноќ во Непал и утредента се враќаме назад во Катар. Требало да изберам Куала Лумпур за да може да го поврзам со летот за Џакарта (Индонезија) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
А ради каква причина ,Минди не ти е одобрен лет ?
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Не ми е одобрен лет за Индонезија за месец ноември
![]() Сите други држави ми ги одобрија на распоред , а баш таа што сакав не ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
хахахаааааааааааа ![]() ![]() лелле како си го навезил ова загоре....не дека е за смеа ама со солзи се смеев.... ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
ANITKA111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Почина АЛИ РИЗА ТЕКИН...
Вечерва ВО 21,10ч.по долго и тешко боледување почина Али Риза Текин,сопруг,татко на 5-6 деца...пензионер во фондот на ПИО на Турција. Почина во својот двор со ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
R.I.P Марко Симоничели....Еден од најдобрите возачи во MOTO GP загина денеска во голема несреќа која што се случи на ГРАН ПРИ трката во Малезија
![]() ![]() ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
ANITKA111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
mi se skrshi koronkata na zabot
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |