|
Припадник на МВР претепа момче до смрт |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sogorenapishanoto glumish ludilo i naivnost pred publikum ili navistina taka razmisluvash., ., a da vo pravo si vo mvr od sdsm vraboteni kolku sakash zatoa i se sluchuvaat vakvi raboti., ne rakovodstvoto na mvr da si dade ostavka tuku potrebna e chistka o d sdsm infiltrirani., vo mvr., i spremni na se., toa trebe da se napravi
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама не ми е јасно каде видовте такво нешто? видовте некој официјално да излезе од опозицијата и да коментира нешто? видовте некој од народот да шири пропаганда за симнување на власт или да протестира против ВМРО? јас не видов искрено, може сум пропуштил нешто...
а учеството на протести е право на секого, па дури и на политичари и политичарите имаат право да ги поддржуваат протестите на било каков начин а и да сака, СДСМ не е во можност да влече поени од ваква ситуација, бидејќи, како прво не се работи за акција на ВМРО или на владата, па нив да ги интересира противење на таа акција или да може да одат контра, а се работи за МВР, кое постоело и во времето на СДСМ и во него работеле многу луѓе кои работат и денес во него, а многу од системите на работа на МВР се измислени во нивно време, така да, не се во можност да се мешаат, ако ме прашувате мене |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celata poenta e vo toa ., se slozhuvame ama pak da bide po nashe/vashe na krajot., i na vas vi se veli trgne te go branko od partija za sdsm da krene glava i gordo makedonski da chekori., ama ne poentata e vo toa ., nie shepotejki vi kazhuvame shto da smenite ., ., e sega ., dali ti se chitash shto pishuvash., majstori ste so pmuka krv da vadite., tuka ja prekinuvam diskusijata oti gledam deka so vakov rezon otsprotiva ., me vlechesh kon tvoeto dno., ama izvini ne sum za tamu.,
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака сега Забеган.
Да не се прајме наивни прво,СДСМ прави се да извади политички поени од случајот и тоа е факт,не треба амблем да стават на себе за да го сконта чоек тоа,треба да си ненормален(не мислам на тебе општо зборам) да негираш дека СДСМ не се труди да извади поени од смртта на детето.
Се тоа што кажа за МВР е точно и треба во најбрз временски период да се реформира полицијата за да не ни се случуваат вакви нешта.
Се тоа почнувајќи од Тигри и Лавови да се провери под најстроги методи тамо што постојат за утврдувње на психичка состојба и лични проблеми и клоца од МВР,тој што чини да остане и да се извлече поука од случајот.
Се друго ќе е бадијала и смрттна казна за убиецот да има ако не се реформира полицијата и се доведат стабилни луѓе на кои прво нешто ќе им биде да те заштитат попусто ќе е.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks не разгорувам страсти, баш се обидувам да ги смирам со поприлично ист став ко твојот
ме нервира фактот што некој осудува нечија „политичка пропаганда“ а тој иста таква шири по форумов, и тоа на тема која треба да биде чиста од такви глупости а за случајот, мислам дека не треба да остане само на судење на оние кои се виновни за овој настан, со тоа ништо не се променува, туку само се продолжува уште една епизода од нашето секојдневие колку и да се противи некоја на тоа, потребно е да се реформира МВР, ако не се променат луѓето кои работат во него, барем да се промени начинот на кој функционира и да се подобрат некои работи, барем да има промена во одредени функции на министерството, бидејќи вака како што е, воопшто не е на арно Изменето од zabegan - 14.Јуни.2011 во 15:26 |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде смирете страсти.
Една фамилија е во црно а друга како да не се живи,како зомби ќе одат цел живот и ќе ги посочуваат луѓето како родители,браќа,сестри и роднини на убиец.
Ве молам прекинете со овие префрлања.
И да не се правиме наивни,политичка корист од ова има само опозиција а не позиција и гледаат тоа да го искористат до максимум без перде и страм и почит кон смртта на момчето и животот на неговите најблиски.
Оваа држава има институции и да не се правиме сите експерти и душегрижници оставете на институциите да си ја завршат работата па сетне коментирајте.
Гледам ќе се исколите еден со друг кој бил во право и кој не бил,ве молам прекинет единствено само од почит кон детето што трагично го заврши животот.
И сите пишувате СДСМ вака ДПМНЕ така,а никој не спомна дека покрај убиецот најголема вина сносат тие двајца други што му помогнале да го реанимира детето и што се обиделе да го забошотат цел случај и цела држава ја доведоа на раб на омраза и хистерија со нивната постапка да му помогнат на убиецот да се затскрие со убиството.
Имајте верба во институциите,тие го имаат последниот збор.
А полициска бруталност имало секогаш,ја има и ќе ја има,тоа не можат ни 1000 протести да го минимализираат ни било која политичка партија да дојде на влас па ни возљубените од СДСМ кои се толчат во гради и велат ние вака и ние така,нека капат нека ќутат имаат тие еден куп гревови на душа и ниедна било матна било бистра никогаш не ќе ги измие,ретки се тие кое овластувањето и оружјето во раце не им причинува кревање на егото и губење на тлото под нозете.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tie shto treba da se zasramat., pravejki cirkus vrz tragedija.,
nema potreba da se chitam ., znam tochno shto pishuvam., a dali ti znaesh vo eden pogore post sakash neshto bukvalno., znachi ne umeesh poshiroko da gi gledash rabotite., ......... Изменето од pajser - 14.Јуни.2011 во 15:03 |
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se sramam za nekoj drug shto treba da se zasrami ., ., koja perverzija
|
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене навистина не ми е јасно како воопшто можете да си дозволите на себеси да го реметите општествово со вакви коментари на ваков настан... засрамете се
Изменето од zabegan - 14.Јуни.2011 во 13:49 |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navistina zhalam shto ovoa mora da go napisham., celo vreme kutev ., ama preshla dara meru., ., pa dobro bre vljubenici vo sdsm., izvinete ., ama zarem na takvo nivo spadnavte ta od nosot podaleku ne mozhete ama bash nishto da vidite., poginatoto momche e samo kolateralna zaguba vo zachetok ., na opoziciskoto scenario za prevzimanje na vlasta ., i kako shto samite kazhaa na nedemokratski nachin., se mi se chini deka ., rabotava nema tuka da sopre., ., daleku od toa deka dpmne e idealna., ili ja vodi idealno zemjava., no vo mandatite na sdsm drzhavava beshe vodena ., nikako., ili ., i den denes chuvstvuvame kako., ., crvenkoski vi kazha ., ., narodot e vo pravo i koga greshi., ., no vo sluchajov navistina pogreshi davajki tolku mandati na partija koja od samiot pochetok znae samo da raznebituva., .,
tuka ke se navratam nakratko., sledot na sluchuvanjata voopshto ne mi se dopagjaat., veruvajte loshi scenarija se vo igra., na chelo so sdsm., vo red go simnavte grueski od vlast ., ., no dali razmislivte shto potoa., ako nishto drigo ., tuku so samite vas shto go storivte toa., ., po srpskive televizii ima edna emisija so naslov ., .,<> shto napraivte bre<> ., se na se crno scenario dechki ., kako i shto ., ushte vo predizbornata kampanja i samite chelnici na sdsm kazhaa., neka ni e gospod napomosh |
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама виде некаде буквално да се насочи протестот кон партиска пропаганда??? или пак со него да се иницира симнување на владата???
|
|
|
|
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, не, воопшто не шпекулирам, mamamd шпекулира погоре (односно дезинформира).
Дека е на дело сценарио при што некој е вметнат во протестот и го насочува истиот станува се поочигледно, и тоа воопшто не е шпекулација. Не ми треба Умберто Паскали да ми каже нешто за што гледам дека се случува, иако и Паскали потврди и даде додатни информации за истото. Не е чиста играва, а ситуацијата не е црно-бела како што ти ја претставуваш. Јас само велам дека треба да се именува како што е и да се има на ум. Изменето од Persej7 - 14.Јуни.2011 во 00:39 |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и те разбрав сосема добро, не се секирај, ако не сакаш да го политизираш сето ова, тогаш зошто шпекулираш за тоа како биле организирани протестиве Изменето од zabegan - 14.Јуни.2011 во 00:19 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |