|
Идивиди ТУРНИР во ТАБЛАНЕТ |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 22> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
santi... aj vidi jas i schatz... kazete pass vo lp pisi...
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да знаеш дека е тоа..тебе не ти иде без ватрена публика
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Намерно прави така, за да губам
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашо бе така
Без навивачи ќе биде |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Креирам соба ... Idividi ... за лозинка ... контактирај те ме по лп ... сите што сакаат да играат Така ке е вечерва .. .
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ооо шефе
|
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде сеа ... кој што како има нека се јавуваат
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сме почнати газела,
Санти најави околу 23:30 дека ќе почнеме... па повели и ти |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
отприлика кај 11 и пол рече санти, ама ништо чудно и 12 да фати, а?
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ти бидам
само да не каснат другиве |
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
igraat li ushte
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи ти ќе ми бидиш „пантерка“ вечерва Кул...
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ако не се појави мојот партнер Марко
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауу... нема среќа ... го нема тигарот... Епа ... партнеркаа
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |