|
Ароганција |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најдобар пост досега. чист пример |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
м... тоа е замисленост... а јас мислам дека Гвен мислеше на ‘Вообразеност‘. така? ако е така. тогаш во право сум. |
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Arogantnite lugje mnogu visoko letat, no nivnoto pagjanje e strasno za gledanje. So arogantni lugje si nemam rabota ....kolku podaleku od niv, podobro |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Невоспитан,груб и вулгарен човек кој незна по каков човечки начин да си посака нешто.
Тоа е за мене ароганцијата. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku e smesno koga nekoj komentira na ovaa tema, namesto da molci
Da ti se zgadi od samobendisanost. Pazi molim te, si zema za pravo majmunot da kazuva dali necij post e pravilno izrazen, a so nisto ne dokazal deka ima nesto vo glavata sem nepovrzani bladanja ko nekoj so visoka temperatura i on toa go tretira ko da ima inteligencija. . Alo ! Toa e visoka temperatura, ne e inteligencija. Za mnogumina koi mislev deka se virtuelno filozofski nastroeni, ispadna deka se samo obicni manijaci . |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
веројатно мисли на состојба пред „исклучување“, т.е. пре-медитација. кога си во состојба да си „сам со мислите“ и немаш потреба од никого.
ако е така, јас мислам дека ја разбирам Гвен, ако сум грешка, нека каже подобро |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умисленост = Егоистичност ??? Ват из...Умисленост? |
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умисленоста ги прави луѓето арогантни. Некои ја користат и како одбранбен механизам.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве како изгледа пост на арогантен човек. Многу лесно наоѓа зборови кога треба некого да навреди. |
|
eptendosadno1
Сениор ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ароганцијата е перспективата од која го гледаат светот лузерите |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите чувства ги „оставам на раат“ во мене, па дури и оние кои ме прават арогантна. мада, не остануваат многу многу
|
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum aroganten i iskompleksiran....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
почесто (бар кај личностите во мојот круг)ароганцијата е прикривање на комплекси...иако, сите носиме по малку ароганција во себе..или барем изгледаме така во дадени моменти.
не ги сакам арогантните типови...нивната огромна желба за докажување дека тие се над сите останати ми смета,ме иритира...воедно ми делува и по малку глупаво... Изменето од Andjelina - 06.Мај.2010 во 14:26 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glupost na sitnite dusi bez ni najmalku verba vo sebe
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |