![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 280> |
Автор | |
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Каква ли им е таа - боја мермер? Јас имам мермер дома ама сигурно не е во таа боја (која и да е
![]() ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Да вадам пиштолите и да распукам
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Некој ќе го јаде!!!
![]() |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
...sladoled , palacinki....more... zgodni devojki....A jas kako GLUP u Skopjevo dremam
![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Она мене
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Како ли само како не сум го видела постов на Ев порано????
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Da i pratam na Bibi nesto blago
![]() I sama bi i gi odnela da mozev da stanam. Toa da ne misli deka sum mrzliva ![]() |
|
|
![]() |
|
а да ѕирнам пак у фрижидер? можда у меѓувреме се створило нешто блачко?
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ми се сврте истата мисла ко на Биба...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
баклавче...и тоа во двете раце по една
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Сладолед...страчатела...чоколаден прелив...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Две мисли ми се вртат истовремено -
1. Некој си игра играчки, нели му е досадно?! 2. Што да правам, дали да одам на одмор или да се спремам за умор
Изменето од evangeline - 01.Август.2014 во 23:40 |
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
..mi se vrti deka nekoj priprema ubav teren za demonstriranje sila posle mojov odmor
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Изгледа la fille,со наочари за сонце е сеуште.
![]() Во Охрид рибите ќе ме изедеа ако влезев во вода,од што сум бел. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |