![]() |
|
Што ја прави жената посебна... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 18> |
Автор | ||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Тема: Што ја прави жената посебна...
Ljubovta koja i ja davas... |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Тогаш Messenger што се мажите?
![]() |
||
![]() |
||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
edgard ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
nema definicija za toa sto ja pravi posebna..
odgovotot moze da bide na iljada strani ili vo eden zbor... |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Самиот поим-жена.
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
nejzinata vnatresna ubavina-dusata
![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
не фраер е синоним за малограѓанин |
||
![]() |
||
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
|
Фраер? фраер е синоним за селанец |
||
![]() |
||
|
Не ме доволно разбра, велам, дали твоето нај омилено место се сложува дека жената е љубов?
![]() |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Za s'e postoi sezoni... Vo ovaa, vo koja sto si sega ti, postoi eden interes i zhelba... otkoga kje go doznaesh i osoznaesh toa, otkoga potpolno kje se ispolnish so nego, kje minesh vo druga faza... kje te opfati druga sezona... kako prolet, leto, esen... i vo sekoja kje osoznavash neshto povekje i podlaboko i potemelno... za da na krajot gi povtorish Sokratovite zborovi i sednesh kako Buda pod drvoto, gledajki gi drugite lugje kako minuvaat preku istite fazi, imajki isti interesi i dozhuvuvanja... i postavuvajki isti prashanja.
![]() |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
|
Не верувам дека со ова ќе се сложи местото каде што се чуствуваш најдобро. Претпоставувам дека претпоставуваш што сакаш да кажам. ![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
Атеист,паднав на колена пред твојов пост...тоа е правата дефиниција ![]() ![]() ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Zhenite ne sfakjaat nishto... tie se ljubov.
Mazhite se onie koi se obiduvaat toa da go svatat... ![]() |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
|
Тоа што можат да ја сватат љубовта.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |