|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 21> |
Автор | ||||
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
najubavata zena vo svetot e tokmu ANGELINA
I NEMA KONk*rENCIJA |
||||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ABE NE E FILM STRUMFETCE, NEKOGAS NAJGOLEMITE FILMOJ STVARNOST STANVAT, MISLAM...
|
||||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
neam rodnini... ama mozi maja ako saka da me zemi kaj nea da posedam malce duri da se vidam so angelina to ke bidi dobra ideja
|
||||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
angelina se sprema da ide vo italija, pa ako imas slucajno rodnini mozes da odes i licno da se vides so nea
|
||||
|
||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
waaaaaaa, abe vidi placam oti to ne mozi da bidi vistina, a inace se radvam i ti zablagodarvam so me tesis, a inace ona filmceto da znajs deka ke bidi vistina, zato so za olimpiskite igri Atina Bred Pit se maskira za da ne go poznat oti ke go sulat, isto i ova ke dojdi ke se maskira ama mene nema kaj da mi bega jas odma ke ja poznam. i posle kako so rece Lavot, vamu tamu ke ja zamatam malce i gotovo ke se zemime, and they lived happily ever after... wuuuuuuuuuuuuuu lele sa se izradvav FALA VI EPTEN Изменето од Corporal^^ |
||||
|
||||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Filmcevo mislam e super, on so negovata masta ima da go dotera mmmm |
||||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Samo go tesam Corporal |
||||
|
||||
Lion
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ej, ne mi placi. Nikogas ne se znae. Eve primer, utre odis vo Ohrid ja gledas Angelina se zapoznavate piete kafe, i go pokazuvaz Ohrid ona zanesena od ubavinata i od tvojata ljubeznost, vecerta edno semice (Aqvarius, vozenje so camce...znaes ti aj da ne dolzam mnogu ) pa posle ke vidime dali ovaa e film ili ... Изменето од Lion |
||||
|
||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
|
||||
|
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
samo uste da ja imase se ke bese u red neli???
|
||||
|
||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ZIVOTOT E NAJUBAV KOGA SE FILMAS, A I PLUS FILMOT SLUZI ZA ISPOLNUVANJE NA NEISPOLNITELNOTO, VO MOJOT SLUCAJ LJUBOV SO NAJUBATA ZENA VO SVETOT |
||||
|
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
more pa ti si vlegol vo golem film
|
||||
|
||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ti blagodaram srcus so probvas da me nasocis kon pravilniot pat na mojte sni, ali vervaj nekam da mislam deka nemam sansi kaj nea a pogotovo deka ima poubaj od nea, znam deka ima, ali znajs kako e koga ke ljubis nekoj tolku silno so sakas da bidis so nego po sekoja cena, jas srce pram se za da bidam so nea, ne radi so e seksapilna ili so e mnogu... so ti znam jas... ete da recime preuba jas ja sakam nea zato so od dusa osekam ogromna ljubov kon nea, ne kako drugite koj sakat samo seks so nea, jas sakam da ziveam so nea, da ostaram so nea, da ja gledam kako zaspiva, sakam da mi bidi se na svetot, zato premnogu premnogu premnogu ja sakam Angelina, te molam svatime |
||||
|
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
stcka kaj se zigubi sega???
Imam cuvstvo deka sansite so ANgelina ti se minimalni, ne znam dali postoi druga zenska ko nea, ama tvojot son tesko da se ostvari. srcka nemoj da se razocaruvas, ama ima i poubavi od Angelina |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |