IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Флерт/Секс со колегите/колешките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Флерт/Секс со колегите/колешките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 102>
Автор
Порака Обратен редослед
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2006 во 13:54
pa ne sakate li mlada sveza krv ....
......
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 20:38
I okolu mene se samo mladi...okolu 23-24 godinki
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 19:58
kakov flert be... se se mladi okolu mene......
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 19:43
Originally posted by begu begu напиша:

E pa toa e rabotata sto ne sme ergeni a se pravime fraeri kako jas sum nekoj e sekogas spremen. Duri kazuvame koj kako ja pominal nokta, zamisli i so eventualna poza. Pa sega kazimi ti stoe flert, ili pak nekoe drugo sokace ?

Abe ne se praj Bajaga slapni i go u faca
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 15:26
spored mene ...najlesen flert e so kolega ili koleska .....zatoa sto postoi golemaaaaa bliskost niz celiot den
......
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 13:59

да живеее !!!

Кон врв
begu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2006
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај begu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 13:58
I neka bide flert... e viva
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 13:56
велам во право си .......апсолутно сум сигурен дека убавината ке ја снема .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај begu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 13:55
E pa da znaes deka vredi da se razmisli da li da se odi do kraj, ama togas nema da bide flert i mozebi ke se izgubi privlecnosta ili pak ubaviot oset. Vredi li potoa denot da bide dolg i monoton bez flert? Barem zasega vaka mi izgleda po vozbudlivo i ne sakam da rasipam so poveke sto barem mi se cini deka mozam da dobijam ... a sto velis
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 13:50

Е тука е она......зарем не е најинтересното од Флертот .....каде е границата........и колку границата станува потенка толку е поинтересно ......ама има една квака тука ...ова мозоков е нежна работа пусто   ако отиде нема назад ....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај begu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 13:46
E pa toa e rabotata sto ne sme ergeni a se pravime fraeri kako jas sum nekoj e sekogas spremen. Duri kazuvame koj kako ja pominal nokta, zamisli i so eventualna poza. Pa sega kazimi ti stoe flert, ili pak nekoe drugo sokace ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 13:43
види сеа ...можеби имаш проблем ....а можеби и немаш....ај кажи оти си ерген ..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај begu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 13:40
E pa jus sum sam vo kancelarija a i cesto me posetuva, znaes ona stigna dopis sto da pravam !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 13:39
хм....а сами  ли сте у канцеларија  има ли тоа клуч таму
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 102>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.