![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 55> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...e moja maco...da znaesh...sama se ubeduvam...nema da dozvolam da mi se ostvari sonot..ke molcam...neeee....dzabe... pukaat shavovi na site strani...
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Токму така ми испадна сонот со колата-а падна и некоја карпа како во сонот
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
aj sea nekoj mene da mi protumaci sto znaci na son da si ja izgubam kreditnata karticka? kje bankrotiram ili
![]() ![]() |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
jas ic ne izvinuvam za oftopis posto ova e prv pat da go nacekam nasiot cenet naucnik vo raspasana sostojba
![]() i da so IQ moravme da se iznaprikazame, a me naceka vo mojata omilena tema Изменето од Astra - 10.Септември.2008 во 21:04 |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
treba da raskazuvme i tolkuvame sonovi, ama nas radost ne otepa sho se vidovme i zatoa troa off topic
![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Здраво Астра.... Здраво Кју... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
no problem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zadovolstvoto e vzaemno i ti imas stvarno dobri postovi, ova da znaes deka ijas te citam obavezno
fala za podrskata |
|
|
|
![]() |
|
pisuvaj, mene mi e zadovolstvo da te chitam
![]() |
|
![]() |
|
ne ve zaboraviv, ama stvarno se razmisluvav dali voopsto pak da pisuvam (da bidam aktivna) na forumov
|
|
|
|
![]() |
|
jas pak velam, ne zaboravi, ama se vrati, dobro e
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
еве ме и мене, малце на одмор, лето ова она, а викам и форумот малку да одмори од мене
![]() мило ми е што те гледам IQ |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |