IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој хороскопски знак е најдобар во сексот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој хороскопски знак е најдобар во сексот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12131415>
Автор
Порака Обратен редослед
Bok4etooO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bok4etooO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2009 во 16:13
strelec
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 12:33
газење%20од%20смеење  Bravo Bounty!

Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 12:17
Znaete kako rekle - Talentot e 5%, ostanatoto e vezbanje голема%20насмевка
Кон врв
IzGubEnA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 1066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IzGubEnA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 14:49
Бик

Кај биковите е добро да ја примените старата народна – љубовта оди низ желудникот. Со тоа, треба да бидете духовити и трпеливи. Ќе ви се исплати, затоа што биковите се страсни и издржливи љубовници, но им недостасува иновативност. Бакнувањето во врат ќе ги излуди, како што би ги излудела црвено платно пред очите.
tocno e

Изменето од IzGubEnA - 31.Мај.2009 во 14:49

Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 14:48
онака, на прв поглед би требало да е- бикот! ама, најопасна е , дефинитивно -шкорпијата.мозеш и да си го окркаш од неа, откако ке ти биде  најслатко.
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 14:09
Тема: Кој хороскопски знак е најдобар во сексот?
    Испратена: од вчера во 10:05

Mojot, se znae, skorpija задоволство
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 11:57
Тој знак што често влегува од една куќа во друга
Кон врв
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 10:54
moj

ne mora dlankite moze i vratce...
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 19:02
Водолија

За да успеете да се сплеткате со водолија, потребна ви е добра комуникација и флексибилност. Ерогени зони му се глуждовите и листовите. Масирајте им ги, или едноставно врзете им ги! Сексот им е креативен, го доживуваат како забава, и сакаат набрзина.

Ili ova horoskopot nema vrska....

Ili majka mi me laze deka sum roden togas...
.газење%20од%20смеење
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 17:40
Вага, јас, штознам, фино пишува позитивно па ај ќе прифатам, тоа дека било ко на филм со мене ајде мајката....брее
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 16:48
definitivno ribi голема%20насмевка mene najvise ribite mi odgovarat љубов
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 16:46
Јарец

.....Тие се многу издржливи љубовници, би можеле да имаат секс цела ноќ, а потоа уште малку....

црвенеењецрвенеењецрвенеењеmi pogodileнамигнување

Изменето од blackeye - 30.Мај.2009 во 16:50
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 11:55
Ova skorpijata ,nekako najprivlechna mi izgleda
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2009 во 11:04
Бик

Кај биковите е добро да ја примените старата народна – љубовта оди низ желудникот. Со тоа, треба да бидете духовити и трпеливи. Ќе ви се исплати, затоа што биковите се страсни и издржливи љубовници, но им недостасува иновативност. Бакнувањето во врат ќе ги излуди, како што би ги излудела црвено платно пред очите.
prvata recenica NETOCHNO
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12131415>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.