![]() |
|
Скопје најубавиот град во светот! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 32> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
абе, нема лутиш
АМА АКО МУ СВЕТЕА ГЛАЈТЕ НА ПЕДЕРИТЕ ВО СК, ГРАДОТ КЕ БЕШЕ КО ПАРИЗ ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
PAUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Кај нас од 10, 9 си ги имаат во регал...а тој еден си ги носи...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a be znam deka ima i takvi .... so opincite vo regal
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Ај бе, супер си е твојата....додуша имаш малку повеќе....такви...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vidi sega ... za skopje tolku znam ... jas od teska provincija i zgora na se , skopje odam samo ako nekoj me pokani na svadba , znaci ednas na 10 - 15 godini , ne mozam i ne smeam mnogu da pljampam za makedonskata metro pola
![]() |
|
![]() |
|
Плус ќе имаме двокатни автобуси....
![]() ![]() ![]() Па семафорите ќе ги закачиме на зградите лево-десно... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
a be do saatot li samo doslo ? ... kolaj rabota kolku za saatot
![]() kje stavime nov ...... so arapski brojki
![]() |
|
![]() |
|
А таман сакаше Коце да го поправи саатот на Стара железничка... идиот...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
skopje do 63 - ta i bil ubav grad ... arno ama , zemjotresot zaejeba sve ... i ne samo Skopje ...
|
|
![]() |
|
Можеби беше некогаш најубав....
Експериментирањето на секој што ќе стигне, градежната анархија, неспособните "гратски татковци"... се тоа ја смени сликата за Скопје... Ако пред 15 години ми требаа 20 минути до работа, сега ми требаат 45.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
skopje e navistina ubav grad ama samo od avion .... podrug e vpecatokot koga kje se simne covek .... od oblaci
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() -.ajj,..bogati, ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pomislata na Skopje sekogas mi predizvikuva izraz na dosada
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |