![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516> |
Автор | |||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
и приjател, и неприjател... само еден- JАС.
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...пријатели... непријателите ги множам со нула...затоа немам непријатели...за мене не постојат
![]() |
|||
![]() |
|||
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
||
hahaha pa sea i ti...prijatelite pak ke ti trcat pozadi tebe za pomos...ama poubo e da si ja popravis kolata za da neti trebir pomos
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
||
mnogu smesno kolata ako ne ti zapali, kolku lugje ke se strcaat da ja poturkat? site sto te poznavat ke ja svrtat glavata |
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Во моментов и едните и другите се во дефицит кај мене
![]() Мене тие таквите ми се најголеми непријатели овие другиве „лични„ непријатели ги множам со нула. |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
||
pa ne znam so da ti recam za ova
|||
![]() |
|||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
||
prijateli se nadevam,a ako gi imam neprijateli togas ne gi znam sigurno
![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
Update, becenevem, update... ![]() ![]() Potona Titanik u 1912 ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hahahaha otmeno ke propagame so violinisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
||
soberete gi site prijateli i kacete se na titanik,
ke vidite cudo |
|||
![]() |
|||
||
neprijatelite se sekogas so tebe,
prijatelite retko gi gledas |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Prijateli,so povremeno neprijatelsko raspolozenie.
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
||
jas se soglasuvam so polzavce zs ti so rozevi cvikeri gledas svetot |
|||
![]() |
|||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
||
бреј,..многу самоуверн/а ти..? така си мислиш,..можи пред тебе се,..пријатели...а зад тебе се токму..непријатели..! |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |