![]() |
|
Љубов преку интернет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 19> |
Автор | |
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glupost! toa ti e iluzija a ne ljubov!
Mnogu se zeznale taka! Samo oci vo oci! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
како може да се роди љубов преку виртуелен контак
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
mozno
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Xa !
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
А ТИ СЕ ИЗНЕНАДИ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NIGHTLADY ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
hm...takva ljubov dali voopsto postoi?a onie vrski sto nastanale preku zapoznavanje na chatovite sto se tiee voopsto?ne velam ne moze i da ima ponekoj uspeh ama jas imam drugo iskustvo.celo vreme se dogovaravme da se najdeme a koga trebase toj ne se ni pojavi!!!demek imal itna rabota!!!e toa e da puknes od maki.sram da mu e i na nego i na takvite kako nego!!zatoa pazete so kogo se pisuvate i dali e toj bas toj so se kazuva deka e.moze da se iznenadite!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Незнам...
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ич не е важен начинот на заљубување Реална,важно е само да биде вистинското заљубување,или пак да трае со среќни мигови
![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
ne znam tuka sto e cudno??? pa zar e vazen e nacinot na koj ke zapoznaes nekoj? |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
РЕАЛНА А СЕ ВЉУБИЛА ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
jas se imam vljubeno preku internet,no ne bidna nisto od toa, a sigrno moze da uspeat zosto da ne
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
epa hektore do nekade si i vo pravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
не би се ослонил многу , многу многу верба немам , воглавно луѓето овде си се бараат за “БЕЗ ОБВРСКИ“ И ДИСКРЕТНО , читаат мислења , почнуваат да се вљубуваат во размислувањта или аватарите или во шо ти знам јас таму , искреноста мора добро да ја процениш , во спротивно ја наеба т.е. ако мислиш за љубов , шта се тиче за секс нема гајле сите се ЗА ахахах |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Si igraat igracki
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |