|
ОНА се заканува со нова војна во Македони |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Почитувајте ги правилата за јазикот!!!
Ова не ви е Собрание и нема да толерирам постови напишани на албански јазик. Следниот пат ке добиете суспензија. Поздрав ...и ве молам без коментари на опоменава... Благодарам |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledaj koj mi zboruva ja junaci...nasiot slaven tenkist,snajperist ili sto bese drugo...ti ne si nisto drugo osven dete sto sonuva da bide silen ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bugi
ti si edinstven sto vidis tolku daleku zs mak armija od 1 KM pukase pa mozebi i po daleku a procem ni so snajper nema da se vidi tolku deka ima ubijen Hrvat ili Indus sto znaci i tvoite izmisleni fakti pagat vo voda ...... ja te poznavam sto si i koj si pokazi se pred drugite cao Изменето од Red`Black - 02.Јануари.2009 во 20:13 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може за вас јунаци да бидат и диносаурусите затоа вие сте вие а ние не сме ко вас- за нас секој оној кој го брани знамето на Македонија па ако треба и со молив е ЈУНАК НА МАКЕДОНСКАТА ДРЖАВА |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
junak e toj sto go dava zivotot u akcija a ne toj sto padnal jadejki burek...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам и мене ми е мило
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok , milo mi e shto ne si albanec...
|
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас Албанец не сум,не лажам само за да странец се смилува и ми помогне - јас кажувам тоа што сум бил и каде сум бил,еве ке ти кажам и горд сум што служев(командир ми беше) Капетан Синиша Стоилов кој загина од непријателска минофрлачка граната додека ручаше на својот тенк во близина на селото Склупчане.СЛАВА НА ЗАГИНАТИОТ МАКЕДОНСКИ ЈУНАК КОЈ НЕСЕБИЧНО ГО ДАДЕ СВОЈОТ ЖИВОТ БРАНЕЈКИ ЈА СЛОБОДАТА НА МАКЕДОНИЈА Изменето од Boogie - 02.Јануари.2009 во 19:10 |
||
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Буги не си чул за шиптарската странска легија?
|
||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti si bil na podrum ama sve znaes
|
||
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be Boogie, daj ne lazhi, demek ti tenkist...ete shto si bil ti...
|
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе колку сте смешка не е ни чудо што толку вложува Грујо во вашето образование - па вие ем незнаете да читате а кога ке прочитате нешто незнаете ни што сте прочитале па си прераскажувате со слободни зборови.
Многу си се препознала - јас бев тенкист - И снајперистот не го „скинав„ јас туку ТИГРИТЕ јас бев на местото кога го симнуваа од бандерата - имено беше добро маскиран и повреди троица припадници на македонските вооружени сили додека да го најдат - кога го најдоа на бандерата немаше каде да бега па решиа дупки на елечето да му скројат |
||
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ooooo Boogie, pa ti si bil be toj??? Znaesh deka do den denes me macheshe dilemata, koj li beshe toj "hrabar" voin shto go vidov toj mrachen den vo voenoto pole ( da ne se razbirame pogreshno, jas bev vo uloga na novinarka:D tamu). Eve za da nema "konfuzii", ke ti ja pokazham i slikata (bidejki odoshto tolku me impresionira, morav da imam negovo foto, nema shto) ...i imash pravo za ubivanjeto na toj "snajperistot", sigurna sum deka Ti si go "skinel" :D, i pak imash pravo koga velish : "да не замарам мислам доста се примериве колку да видиш дека сум бил и видел"...ete vidovme, so dokazi deka si bil tamu...i ne zamaraj veke,.... smeshen stana... Изменето од AlbanianGirl - 02.Јануари.2009 во 18:05 |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be , nema vrska ...... trgnat e od bezbednosni pricini ..... dodeka ne najdat lek za pticji grip
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |