|
Кандидати за претседател |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Clearity
Искрено, јас сум за Срѓан Керим. Незнам колку тој е во љубов со Николче, но знам дека (сега за сега) тој е најкадарен за тоа работно место. Толку за претседател. Поздрав |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Почна додворувањето.
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВМРО-ДПМНЕ НИКОЛА ГРУЕВСКИ И ЧЛЕНОВИ НА ИК НА СРЕДБИ СО ГРАЃАНИ НИЗ МАКЕДОНИЈА Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и премиер на Владата на Република Македонија, Никола Груевски денеска ќе се обрати на трибините во Прилеп и Битола. Трибините, како што соопшти Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, ќе се одржат во 16 часот во Домот на културата „Марко Цепенков“ во Прилеп и во 19 часот во Домот на културата во Битола. Покрај претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, пред граѓаните ќе се обратат и останати функционери од партијата. Како дел од серијата на средби со граѓани, тим предводен од Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, денеска ќе оствари средби во општина Бутел, во местата Живко Брајковски, Скопје-Север, Црквата Свети Никола, Бутел 2 (кај маркетот „Тедико“), Визбегово (посета на фабриката „29-ти Мај“) и во Горно Оризари. Тим предводен од Миле Јанакиески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, ќе ги посети населените места во општините Прилеп и Кривогаштани- Мало Коњари, Големо Коњари, Кривогаштани, Обршани, Пашинорувци и Боротино. Тим предводен од Коце Трајановски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, ќе оствари посети и средби со граѓани во општина Бутел, кај општинската зграда и во Кучевишка Бара. Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Коњановски, информира Центарот за комуникации на партијата, ќе оствари средба со граѓани во општина Демир Хисар, во Смилево, Обедник, Загорче, Вардино, Кутретино и Суводол. Директорот на Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски ќе оствари средби со граѓани во населените места во општина Кратово, во селата Страцин, Туралево и Шлегово. |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малку офф топик Ти го кажав мојот став преку ПП, а ако немаш ништо против тогаш подобро е да си останеме на темата, да не забегуваме накај нашата ни мила југоносталгија.... Инаку ако треба нешто повеќе инфо обрати ми се преку ПП. Поздрав. |
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малку ми е чудно што на оваа тема го пишуваш ова, значи согледуваш дека од нас македонците немаме саалам држава, а за истата работа во друга тема (југоносталгичари) истите ги критикуваш, односно велиш дека заради нив сме ПЈРМ:
Кој е твојот конечен став? |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Македонија е монархија не е парламентарна демократија, големо тасе ако имало избори, и партии и сл. исто како да е монархија едните исти кои се менуваат на секои 4 години(без разлика дали се портокаловиве или синиве) веќе 17 години по ред котираат на највисоката функција, тие луѓе си се држат меѓу себе, и истите тие луѓе успеаа да ја испартизираат државава до максимум, се со цел да можат да останат уште едно 100 години на власт, тие две најголеми кралски династии во Македонија, во последниве 17 години не работеа да ја подобрат состојбата во оваа вукојебина од 2 милиона народ, не работеа на тоа да има народот стабилни работни места и сл. туку работеа на тоа преку државниот имот да станат преку ноќ богаташи, работеа на тоа да ја испартизираат државата(со помош на богатството кое нормално го стекнаа од државата од народот, кој ја градеше оваа држава и се бореше за оваа држава нормално, за нејзината слобода.), и работеа на тоа да останат уште едно 100 години на власт во државава(и едните и другите) значи верувајте дека сега за избориве нема да се појави асален човек туку ќе се појави човек (и од едната и од другата страна) кој ќе биде припадник на нивната династија, човек со сина крв нормално, сигурно дека нема да кандидираат човек кој ќе сака да ја оправи државата, ќе кандидираат лице кое е спремно да допринесе уште повеќе за нивната кралска ложа..
Значи сега нема асален човек кој ќе ја води државава, ќе го добиеме истото што го добиваме последниве 17 години. Изменето од Vladimir88 - 13.Декември.2008 во 11:53 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... pa neli se od nas zavisi... Nie birame pretsedatel...nie glasame... Vo nas e silata i mokjta. Od kade sega tolkav pesimizam?
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе се свртат и тоа што викаш,а најжалосно е тоа што од тие реклами, спотови, лајна, гомна и.т.н. ќе имаат корист само оние кои се горе, на чело на "бачилото" а овците што ги имаат во поседништво ќе бидат само од 5(петка) на 1(единица) истрижани.
Тоа уште долго нема да го гледаме. Изменето од Vladimir88 - 13.Декември.2008 во 11:35 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Epa za da se stavi kraj na sezonata "strizenje ovci" redno e ednash da se izbere asalen covek...a ne ovcar...i strizac... |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во право си , само што јас неможам да го исправам текстот, затоа би ја замолел модераторката ако е во можност нека го исправи насловот и место -да стави ? |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele sto pari kje se svrtat po reklamni spotovi i materijali .... PARTISKI VOJNICI : POOOOZOR ................. pristiga sezona za LEPENJE PLAKATI ..... lele .... steta sto tapetite stanaa DEMODE
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој ќе биде не е битно тоа, битното е дека уште малку ќе почне сезоната за стрижење овци.
Изменето од Vladimir88 - 13.Декември.2008 во 11:14 |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa sto i fali na Esma ?
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никој од досегашната “понуда“ не ми е по мерак за претседател.
Исвирани шупелки, како што кажа мамамд, без харизма за една функција “татко на нацијата“ која треба сите да не обединува, а не дополнително да не дели по партиска припадност или симпетизерство.
Можеби редно е наместо “татковци“, да избереме “мајка на нацијата“
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moze i kandidatka ..... ESMA ...... nadaleku poznata
|
|||
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |