|
Искушение за прељуба |
Внеси реплика | страница <1 1213141516> |
Автор | |||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аха... |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ме сметаат дрн, дрнковец и не преставувам закана за ниедна врска. Дури и мажите нивни ќе се изнасмеат.
- Ќе одиш кај жена ти да ја посетиш ? - Да, бе. - А знае дека ќе дојдеш ? - Па, не, на поминување сум. - Не си играј така, види каков фраер сум, може да ме начекаш кај неа у канцеларија како и дишам у врат и шо после ? Расправии и нервози оти не си се најавил. - Ха, ха, ха ...ова ќе и го кажам и на неа...ќе се изнасмее...ха, ха, ха ! - Само ти смеј се |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NIKAD NE RECI NIKAD |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали ќе паднам... не зависи од тоа дали сум во долгогодишна и сериозна врска... туку дали го сакам...
Ако не го сакам, нема ни да постои долгогодишна сериозна врска...
Ако го сакам, искушението ќе си остане само... лик од романите...
|
|||
Requiem
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хехехех...Чудно е. Ако го земаш и флертот за прељуба. :) |
|||
Requiem
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да се одолее на искушенијата во љубовта, поточно на прељубата е една од најголемите работи кои ќе ја научиме во тоа како ние љубиме и колку љубиме.
Наградите од моралот секако дека ќе бидат големи, пред се за нас самите, потоа за нашите љубени. :) Хух...:] |
|||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Odgovor znam kad ostanem sam"...od V.Stefanovski Da ne go kazam so ulicen zargon, nesto povrzano so dve doticni visecki zlezdi... |
|||
DeepBlue
|
|||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Оддамна размилувам една тема тука да постувам, колку сме реални во вистинскиот свет, и го применуваме сето она што тука го "мудруваме"...
Изменето од mmomirovski - 22.Ноември.2008 во 15:56 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..dajte lugje...srbite ne rekle gjabe...shto je lepo i bogu e drago...arno ama ... ubavoto moze da izleze samo dobra zavitkanica..pa zatoa kje poglednesh...na mig...more i kje pomislish...ama kje sfatish deka ne vredi tolku trud... i si prodolzuvash po patot... |
|||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mozebi, mozebi, Milady... Veke opisav edna moznost... Zavisi od samata "situacija"... |
|||
DeepBlue
|
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сум знаела дека сме волку морална, верна чесна нација ................ никој овде на форумов не би паднал на наведеното искушение.............а прељуби имаме на секој чекор........... .........како тоа.............. |
|||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
~Live the life you love, love the life you live~
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мејби е така
а мејби и не е љубовта е нешо огромно без многу точна дефиниција има многу карактристики величини и своите херојства Изменето од anakin - 22.Ноември.2008 во 02:51 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na pocetok ne postoi ljubov,toa e samo hemija i megusebno dopaganje.Ljubovta se raga pokasno.Tuka spaga grizata eden kon drug,pocituvanjeto,kompaktibilnosta itn..Znaci koga ke se zapoznaat vistinski so site mani i doblesti i koga ke se prifatat kako takvi,togas moze da zborime za ljubov. |
|||
~Live the life you love, love the life you live~
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1213141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |