|
Бумбар и слободата на говорењето |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno znae crniot bumbar da sedne na gomno
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde odgovori na prasanjeto
"mislite ne bi????????"
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bumbarite odat na gomna
toa go vidov denes vo emisijata ps: toa vazi za crnite Изменето од anakin - 01.Август.2008 во 17:03 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Latas e najbeskicmenjackoto kvazi novinarsko sustestvo vo nasite mediumi, koe za dobra cifra ne samo sto kje si go dade zadniot del od teloto,
ma za dobra suma i cel den na SITEl kje povtoruva: latas jade gpmna...latas jade gomna...latas jade gomna...
mislite ne bi????
a bumbarite na sto odat???
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mene gajle mi e so koj si tropa
vazno bumbarive da mu se mnozat na BANE |
|
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се случи пред неколку минути на Бумбар...
Еден гледач рече: Бел бумбар за првиот предлог (Помилувањето на Заев од Црвенковски) бидејќи вие како вмровска... И тука се се прекина и она сељачено од водител: Ви благодарам за јавувањето.. Нека се пали Латас после кај било колку сака дека Сител била најдобра... ТВ која не дозволува слобода во говорењето, не е ТВ. Ист е случајот и со Вечер. Остави некаков коментар против ВМРО. Ќе почекате за да го објават... Изменето од maestro13 - 20.Ноември.2008 во 16:34 |
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |