![]() |
|
Велат дека жената е.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 44> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i taka da kazez..pak e kralica
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
kade se prenesuva......vo otpad li?
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ama stom se premolcuva..toa se prenesuva
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
abe....sekoe cudo za tri dena......
|
|
![]() |
|
deka...e cudoto za koe pametniot premolcuva
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
abe ajde ne me smej..................
|
|
![]() |
|
ima...ama mir ne dava....taka velat
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
ima...ima
|
|
![]() |
|
...nema spas od nea
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pozlobno i pogrozno sustestvo...nema...........
|
|
![]() |
|
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Каква ли брилијантна дедукција! |
|
![]() |
|
goran-twin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Со оглед на тоа што добрите страни на жената се кажани,јас ќе ги кажал негативните,па нека ми простат .
![]() Неснаодливи во тешки и комплицирани ситуации! Повеќе паничат од мажите! Жените се покомуникативни! Кога нешто неможат да постигнат се препуштаат на плачење,мислејќи дека така полесно се постигнува недостижното или дека така ќе бидат сожалени и ќе ја постигнат целта! Неборбени,без стратегии и идеологии! И секогаш бараат само друг во општеството да им даде права,без да се потрудат тие да ги добијат.Со такви права давајќи им само и само да бидеме рамноправни,испадна жените повеќе права да имаат од мажите и за во политика и за многу други општествени работи! И се што набројав важи само за мнозинството жени,а не за сите! Така да ЖЕНИ=ДЕЦА |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Жената е филозофија сама за себе...
и тоа не е така страшно... работатат е во тоа што... жената е филозофија и за мене... ако е убава... ќе ја сакаат и други... ако ја сакаат и други... нема да ме сака мене... ако не е убава... кој па ќе ја сака... ако ме сака... ќе ја дупчам... ако не ме сака... она мене ќе ме дупчи... и не е битно што велат за жената дека е... битно е како она го сфаќа тоа што го велат за неа... но што и да велат... знам... сите добри жени се на некој друг... и не сакам да дискутирам за тоа... убави... туку за жени... и колку е страшно тоа, што жените најмалку сфаќаат... што некој подразбира под зборот... жена... Изменето од којсумјас - 19.Март.2012 во 17:39 |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Zenata e kako cveke, kolku poveke go neguvas tolku poveke e nezno i ubavo.
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |