![]() |
|
Слики од вашиот роден град |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 18> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Изменето од BisernA - 21.Август.2008 во 13:59 |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
има еден куп слики, па што ќе ми дојде тоа ставам ![]() ![]() ![]() ![]() еве ти го амфи,...делот од младински ![]() ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Бисерна камо ти слики од младински, а? ![]() ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
интересна идеја, само на многу скриено место ја ставиле
иначе еве слики од скопје пак ![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
на сликата е претставено раѓањето на Кочо Рацин... не знам колку успеа да приметиш, ама тоа е како стрип,... ![]() ![]() еве уште слики ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
а ја мислев дека само скопје е преплавено со комиблокови
![]() ![]() btw што е таа сликата од градот, на фасадата, како везена ми изгледа, интересна е |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
сообраќајот е најзакон, ама кога не се брзаш
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од BisernA - 29.Јули.2008 во 19:18 |
|
![]() |
|
нешто постаро
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |