|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 346> |
Автор | ||
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк
ајде покажи се да те видам
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдтк од виното глава боли , а од љубовта срце боли . Земи ме за да не изгори
|
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaa,ne vakaaa... sega i ja ke puknam dok ne doznaam sto , kako,koj,zosto,koga i zosto ne ejjj,mi tekna...a da mi kazes na mene pa ja da prenesam???? idealen nacin da ne razbere od tebe |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немав намера да ти кажувам....ама не можам да издржам....
сепак....пукни ако сакаш, од мене нема да дознаеш..... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога те нема,наоко(меко)Лу те барам ...
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdtk- Најголема твоја маана е што немаш маана
|
||
acika
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Love is in the air
Everywhere I look around Love is in the air Every sight and every sound |
||
Finis coronat opus
|
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дечки,девојки,мајки,татковци,швалери,швалерки и останата дружина ,кој на вас памет ке ви соли ич К.. да не ве боли.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
любовта има нива. нашето го достигна врвот. и од тоа по вредно нема. но ти ги мешаш работиве. сакаш мир. како да не знаеш що и любовта може да биде мирна и спокоjна. безбрижна. а можеби е по квалитетна од она полната со страст.само ние тоа не знаеме да го ;цениме.
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдтк само за тебе се што ќе посакаш
и сакам да ти кажам, да ти се враќа со мнооогу подобри работи затоа што оваа и онака не ми значи ааааааааааааааааааааааааа сакам многу да ти кажам дека те сакам и дека ми фалишшшшшшшшшш
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakam da mu kazam, ima promeni ima
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДТК ако не си го прочитал ова сега ти е време. (знам дека нема да прочита ама нека)
Врати ми се, стар и побелен кога ќе престане да ти врие крвта, времето нека ти вреже брчки на лицето, рацете нека ти свиснат уморни и истрошеноста од светот нека се вгнезди во твоите коски, Налеј се со искуства, многу жени, лажни љубови ...(Љубовта е си е Љубов, што може да биде лажно во Љубовта?) Нека светот во плими и осеки ги натопи твоите брегови. Дај му ги на светот твоето тело, твојот плам, твоите успеси. Твоите прсти се извалкани од гнасата на твоите грешки,камчиња и карпи од неуспеси оставиле траги на твоите стапала, спомените истекуваат низ дупките на твојата душа, Твоите промашувања ти седат на рамената како мајмуни, Си бил поттик за тага и солзи, Ајде врати ми се, испукан и со побелена коса, рапав и истрошен, Наскоро твојата глувотија ќе ѕвони со моето име. Дај му ги на светот твоето тело, твојот плам, Врати ми се со она што е мое. Наскоро твојата глувотија ќе ѕвонисо моето име. Дај му ги на светот твоето тело, твојот плам, Врати ми се со она што е мое. |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдтк
пољубичу ти све
|
||
edgaralanpo
Нов член Регистриран: 16.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не реков дека не постои, туку дека не може да се опише, тоа е нешто што не може да се види, а може да те спои најцврсто со некој
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |