![]() |
|
Патување во Грција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 33> |
Автор | |
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
абе во грција не би ошол ама кај емил на гости во бугарија би ошол
![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Браво, што нашетан човек си бил...
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Кој ќе секне чопурчето нема да одам никаде...дотогаш, мммм...мераци....http://www.youtube.com/watch?v=zpOAnWEyzt8
![]() |
|
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() што ќе прајш ![]() |
|
![]() |
|
Ако гледајте си вие телевизија и смејте се на глупостите на К-15...Кисело е гројзето.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
е ова беше добро.... и ја радо би ако не мора цариникот „мета виза мета ушка“ како на к-15. ![]() |
|
![]() |
|
Еден посебен феномен се случува кога ќе го минам граничниот премин “Богородица“: инстантно ме обзема некоја топлина, навираат убави спомени, почнувам да уживам во пејсажот (до граница дремам), во возењето..патиштата се убави, украсени со лијандари а мирисот на морето заплиснува во бранови додека радиото свири “по грцки“...Тоа што се однесува до самиот пат.
А останатото што следи...мрак, лудило... екстаза... ![]() Жалам што на некои им е кисело гројзето (или незнаат да уживаат и живеат) па изиграваат патриоти и солат памет ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
.....josh malooooo....josh maloooool...................
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
begaj ti u ohrid , neka te dupat domashnite!
![]() jas povekje sakam da me dupi nekoj nepoznat, shto nema da go gledam sekojdnevno, ednash ke me podupo i ke zaboravam , a ti sejkojdnevno ke se srekjavash so toj shto ti go opashuva. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Od site pari sto sum gi potrosil tamu, da si napravat ,molotovi kokteli,
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SlavicaT ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
Najubava muzika!!!:)) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |