![]() |
|
Зависен/на сум од... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131415> |
Автор | |
petar_thegreat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forumdzivka
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
.....od nesto sto ne treba da bidam....
|
|
![]() |
|
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
zavisna sum od kompijuter i televizor
|
|
mnjkl |
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
od telefon...mobilen ili fiksen nezavisno
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
zavisna sum od kompjuter (zaraza golema e),kafe i gigari ama i bez cokoladi ne mozam
![]() |
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
tokmu sega mi velat odmori ke gi dorasipes ocite od kompjuterot/lele male kolku me zali/.
znaci zavisnost postoi od droga,alkohol,cigari i pc. idividi si go citkav so zadovolsvto no otkako se registrirav na forumcevo ne zavisnost-BOLEST ama kolku mi e ubavo koga ja boleduvam tuka so site vas pojma nemate ![]() ![]() ![]() Изменето од super babicka - 24.Март.2008 во 22:23 |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
НЕКОГАШ БЕВ ЗАВИСЕН ОД УБАВА БЕЛЕТРИСТИКА...МОЖЕВ СО ДЕНОВИ ДА ЧИТАМ...СЕГА СУМ ЗАВИСЕН ОД ТАСТАТУРАТА - МОЖАМ СО ДЕНОВИ ДА ПИШУВАМ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
TafTabiT ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
zavisen sum od rabota
![]() ![]() |
|
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
|
![]() |
|
harp13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 98 |
treva
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
хмм..........без Мили и без син ми.....се друго може да почека
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
nemozam bez fudbal i drugi sportovi, pivo, televizor, kompjuter...msn so blue
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
ZAVISNA SUM OD FORUMOT, OD FORUMDJIITE MNOGU SI GI SAKAM I MORA DA GI CITAM SEKOJ DEN
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Zavisna sum od muzika,cokoladi,patuvanja,kopjuter i televizor
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
.....jas sum zavisen od FANTA SHOKATA...MOZAM DA JA PIJAM DENJE NOKE..U SEKOE VREME U NEOGRANICENI KOLICINI
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |