|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 86> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шеќеринска: Сакате пак милиони евра пред избори за „реклами“? Е немаВладата даде 5 милиони евра пред минатите избори за реклами во еден
ден. Еве зашто нема буџетот да го гласаме, ги плативме и преплативме
вашите реклами, сите избори сакате на државна сметка да си ги терате. Не
знам како можевте 5 милиони евра да дадете пред избори за реклами и
уште 3, 5 милиони долг да ви остане на сметката? „Кампања за добри вредности“, пак милиони. Кои добри вредности ги промовира владата? Ако сакаш работно место, зачлени се во партија? Рекламата „Истражи ја Македонија“ уште 10 милиони, „борба против
алкохолизмот“ 2 милиони. Како се борите со алкохолизмот? Уште една
„чистота и отпад“, пак милиони. Барем да седнеа и да исчистеа“, рече
Шеќеринска. Кампања за граѓаните да читаат книги, пак милиони. СУМИВЕ СЕ УМ ДА ТИ ШТУКНЕ... А КОГА ЌЕ РАЗМИСЛИ ЧОВЕК ШТО СЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СО ТИЕ ПАРИ.... хмммм... јас викам да ги дуплираат сумите... може ќе имаат некаков ефект. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаш право доле владата, само бц-от е спасот за овој пропатен народ со овие битанги што се сега на власт.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледајќи ги сликиве добив желба да искоментирам нешто против Владата, ама нека...
сликите говорат повеќе од илјада зборови.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...сместа да го затворат овој медиум што издаде вакви фотографии. а да не се фотомонтажа?....се бива ,поготово од овој БЦ и неговата тајфа.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам, пак ќе го повторам, ме прогонуваат сликите. Под итно да преземат нешто за домот, нечовечки е да се мачат студентите во ваков ужас:
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
утрешниот ден,21,12,2012 петок,да го прогласи занеработен ден,за сите граѓани од сите вери и раси..Стварно нема смисла,кај денес...па и утре.Не цедат до последно.
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ama mojot e ...4 ipol - !!
...a zavchera staviv ! ... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.time.mk/read/995971eab7/987fab5dd4/index.html ...е се контра ми идат. ммммммм.....значи ако се намали цената на суровата за 5%,кај нас паѓа за 1 денар. ....аxа!. ај ќе видиме следниот пат... |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само два за оваа недела... 1,да субвенционира секој родител со 15% од просечната плата за претходниот месец,кој што на своите деца нема да им дозволи да гледаат турски серии во период од 15,00 до 24,00 часот,туку ќе им најде друга занимација..било каква.. 2,да не заборави да упати писмо до Регулаторна комисија, за утре да го покачат дизелот барем за два денари,а бензинот за 1,5... 3,нема третто..само .."под разно". |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...и ова,да ми ги врати парите поради вакви грешки на некој си таму ..у ПМ http://www.netpress.com.mk/m/vest.asp?id=110148&kategorija=6 |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
конкретно после ова... да не ја спалува запленетата роба во зелезара туку нека ја понуди на сиротиња...
|
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тргнете ги оние ропаци бре...
од третиот ешалон... сељачишта со IQ колку што ми е мене голем... ви се поголем проблем од спомениците... ееееејјјј... па имате и вие бре колку толку школувани кадри... а бе кога ќе почне за политика да ми мрси муда... некој што едвај знае да се потпише... а бе опинок у душа... а кодош во суштина... ми иде да им објаснам што значи... мозочна ејакулација... ебем ли ги и нив... и оној што ги стави таму кај што се... |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
заради општа сигурност и благосостојба за денес утре и у иднина да направи акција ако треба и со помош на ЕУ и НАТО за доброволно предавање на секој рачен и електричен алат,со посебен осврт на француските,англиските,руските..бугарските..и што знам какви се не кључеви,како би се надминала безбедносна ситуација во држава која е нарушена ,а се поради некои..споменици.После тој рок,следи претрес и заплена..со дебела казна според КЗ.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |