|
Убавиот збор и насмевката |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Искрената насмевка ги растерува облаците на грижата во душата на согоцорникот и внесува сонце во неа. Ако некој ви значи нешто а има проблеми, насмевнувајте му се почесто од срце и искрено, тоа ништо нема да ве чини - за возврат ќе добието големо задоволство - расположение на лицето на вашиот пријател.
Изменето од majstorce62 - 07.Јануари.2008 во 22:00 |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa bi bila interesna deformacija
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nasmevki neumorno...
da ne ni se "izoblici" liceto od tolku davanje nasmevki...
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Davajte nasmevki neumorno i bez da barate za vozvrat
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ubaviot zbor mi znaci samo togas koga e iskren,a nasmevkata koga ne e ironicna....
sepak pak se drzam do ona moeto_Delata se pobitni od zborovite!
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
претпочитам парите да ги оставам кај некоја продавачка која што ќе ми се насмевне и ќе пречека со љубезен збор, отколку кај некоја намќореста што ја мрзи уста да отвори и ниту повелете не ти вика.
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AMA IRONIJATA E VO TOA STO TI SI ,A NE ....BIDI KUL,BE FREE,BE WILD AND BE ALLWAYS YOURS |
|||
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ej se zgaziv od smeenje emnogu keif mi napravi kako mozese takov vol da bides stomatologija-drzavna
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
што ми направи... едвај се одделив од снимките на Тоше |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Точно. Секој убав збор е карта за секаде. Секоја насмевка го прави барем за малку поубав светот. Пример јас ја користам насмевката во 3 саат кога треба да поминам улица кај мене (кога се враќам од работа) затоа што онака ке се изначекам. Смешно но вистинито еднаш и автобус ми застана за да поминам..... смејте се луѓеее...
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
фала срцко |
|||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
навистина не постои поубав начин |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...."she smiled at me like Jesus to a child....
најубаво е постов да го искажам со песна http://youtube.com/watch?v=ztKowVyK-Xk |
|||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мислам дека суштината на оваа поговорка е во изборот на зборовите, не мора да се работи за фин разговор, ако си умешен, на пример добро формулирана закана може многу врати да ти отвори , се шегувам, поентата е на убав начин да кажеш нешто не толку убаво (барем според мене) а насмевката оди во прилог на шармот кој е неизоставен при отворањето на многу врати. |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |