|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Автор | |
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj, poarno da istrcam dva kruga okolu zgradata |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
peceno meso 1 kg
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemase da veceram.
se cuvstvuvam kako volkot sto ja goltnal crvenkapa plus babata plus ... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bi i dozvolil na mamma da legne so tatto
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога би можела да го вратам времето никогаш не би си дозволила да им верувам целосно на другарките.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па би го враќала времето нон стоп на лето
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE PATUVAV POVEKE.....I NE NI TREBAA VIZI....LELE KADE SE NE BI OTISLA A MISLEV IMA VREME...KE IMA PRILIKI KOGA ONO.....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a shto da jademe...shto dal gospod... jas ne zgotviv nishto...celo popladne spiev...a zimnicata e pri kraj...ako mozam da go vratam vremeto... bi napravila poveke luto malidzano...
Изменето од mamamd - 17.Март.2008 во 22:01 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...epa...togash,....aj,...da jademe
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Znam mamma...ama teshko oddolevam...pa posle koga ke me prifatat.... aj mame mu koj gi izmisl karticite....(ups...mi se ispushti)...
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be....na slikU samo.....plaknenje ochi
Изменето од mamma - 17.Март.2008 во 21:21 |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da kupuvame mebel,ili....umetnichki sliki mozebi???.
--------------------------------------------------------------------- Neeeeeeeeee mamma, ova godina mi e dosta od kupuvanje, renoviranje... sega nesmeam da potrosham ni denarcence.... ke me strelaat... |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aham...aj,...vo kujna...da jademe,...ili,...sakash da ne masiraat zaedno rezonatori???-na rezonancija sekako,ili....sakash ..da kupuvame mebel,ili....umetnichki sliki mozebi???. Te nema tamu da vidish vo domot ubavi raboti....samo kazi mesto-tamu sum... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da napravev...neshto shto ne napraviv,ke bev sega glavna, jaka i vazna faca....sega sum,samo jaka
------------------------------------------------------------------------------------------------- ...mamma ti si za mene vazna faca...a te nema.. a mi nedostasuvash...ako gi napraveshe toa shto trebashe da go napravish...i ako beshe glavna, jaka i vazna faca...nemashe da si so nas tuka...tuku ..aaaaa ke te masiraaa negde nekoi nikakvi...vaka nie te masirame...a ti jako ne izdrzuvash i ne ni se lutish... aj molimte neshto od onie tvoite specijaliteti... mi nedostasuvaat.... |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |