|
Какво милениче чувате? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 21> |
Автор | |
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam replika nemozam da ispratam sliki od moite milenicinja mi izleguva zabranet pristap.ako moze nekoj da mi kaze zosto? napraviv mislam se kako sto treba
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas gi sobiram mackite od ulica!
Imav inaku 8 macki, dve bea angorki i gi podariv! Drugo pak bese masko, i toa vednas mi go zema edna prijatelka a edna druga prijatelka zivee na selo taka da uziva vo macki a i ima prostor za cuvanje i gi zema ostantite. Sega ostanv na 3 kako sto rekov cekam prinova. Mi rekoa deka nosi 2 macinja. Go mrazam kastriranjeto i smetam deka e nuhuman cin, no bev primorana. Zosto ako gi pustam na ulica znam sto ke im se sluci. vaka e podobro! Imam popust vo veterinarnata bolnica No kako mozat lugeto da bidat tolku nehumani! Da trujat nesto sto e bezpomosno! kolku mi e zal za kuceto od tvojata zgrada! Uf, kolku se rasipani nekoi luge |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Bigston
Група Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe Aisha, ista situacija i kaj mene.Haos mi e doma. Samo...kako gi namali? Da ne gi pusti na ulica ?? Nemoj....nema da preziveat tamu Ne znam dali mene mi se cini,ama za sekoj eden covek sto gi saka i se grizi za tie zivotni sto se na ulica, ima deset luge sto ne mozat da gi smislat. Kaj mene pred zgrada do pred nedela dena imase kuce so mali kucinja i site se otrueni. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено и јас да можам сите би ги прибрала и мачки и кучиња! мајка ми кога ми умре последново куче сакаше друго и најде сега треба да земам хаска ...а мене да ме прашуваш пре би земала некое од улица неухрането и нерасно
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku slatko mace!
Jas uzivam vo macki! Imav premnogu, sega namaliv na 3! No, ednata od niv nosi uste dve, znaete sezona, taka da povtorno ke imam 5 macki! Ne se nekoja rasa! Ne ni sakam! Poveke mi e zal za ulicnive, pa gi sobiram t.e. sami se sobiraat! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zlaten retriver
pudlica persijaner macor/ zal mi sto neznam kako se prakaat sliki bi vi pratila tie se del od moeto semejstvo.ako nekoj se smiluva neka mi napise kako se pravi toa-pomognete na super babicka odnapred blagodarna |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пекинезер(ка), стара 8 години, шмизла, многу паметна, прељубоморна... Ах, ја обожавам!
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno nikakvo...ne sum sposobna da se grizam za nekogo
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pit bullllllllll
|
|
Zoi
Нов член Регистриран: 12.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas cuvam Maltezer.
Eve go mojot baraba Skippy: |
|
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas cuvam francuska pudlica Apriko
Изменето од shy_girl - 09.Март.2008 во 21:13 |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па многу работи кажува, ни ги кажува имињата дома, браво, срце, I love you, kiss, бегај, Мајка на марика... не знам, има уште, не ми текнува се сега... |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |