![]() |
|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 55> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
do daska muzika ...zvucnici da ripaat.....ladno pivo.....
i pred tebe eden polubilder malku ova ona da igra ako treba i na shipka... ![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
pusti da vreme nosi see.
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne misli na tagata,druzi se...
![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
just smile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Се оди во осама и би ладен
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne mozam da ja nadminam, ima nezto vo mene sto ne mi go dozvoluva toa
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Zavisi kaj ti e bolkata, oti moze da ti pomognat i cepcinja za hemaroidi
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Bolka i taga dosle i prosle, ama za luznite seuste nema lek za efektivno odstranuvanje...
Ne moze da se zivee sekoj den vo bolka i taga, sitejki gi dusmanite... Morame sami na sebe da si pomogneme, gledajki na svetlata strana na seto toa... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
minlivi ,no ne i zaboraveni
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
bolkata i tagata se minlivi,
delata ostanuvaat vecni |
|
![]() |
|
bolkata i tagata sekoj nekogas gi ima doziveano.
...treba da stanes ,da se ispravis pred ,,bolkata ,,i da prodolzime napred....tesko e no drugo nema ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Да се исплачеш и исереш во исто време, долго да седиш дур не ти отрпнат ногите и после да се изнасмееш оти не можеш да одиш
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Додека помине болката треба сам да си ја одболедуваш или одтагуваш.
Да се помириш сам со себе дека нешто или некој си изгубил, да го прифатиш тоа како факт и да се соочиш со него, колку и да боли. Времето ги залечува раните, навистина, но не сите... Некои ги залечува целосно, некои само површински, колку да не се гледаат со голо око. Некои остануваат хронични, за цел живот... а нам ни останува да се научиме да ги прифатиме и да живееме со нив... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |