![]() |
|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 177> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Запишал некаде Антон Чехов...
болниот човек има само една желба...
а здравиот илјадници....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
"Не можат да се откријат нови хоризонти, додека не се напуштат сигурните пристаништа!" - А. Гиде. Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 11:08 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
А ја кажав ли јас онаа на Captain Bligh: "Колкава цена треба да се плати за мало покажување на темпераментот!" - упатена на Fletcher Christian. Оваа е многу длабока, ако на прв поглед можда не изгледа така! Mutiny on the Bounty Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 11:07 |
|
![]() |
|
Многу убава мисла од М. Селимовиќ
Знаеш ли што е најубаво во животот ???
... желбата ...пријателе !!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne jadi luto docna navecer ako si nautro na rabota zosto moze da zadocnis.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
NASMEVNITE SE SO MNOGU DOBRINA
I MALKU, MALKU GORCINA OPROSTITE MU NA ZIVOTOT I NA SVETOT STO NE SE SOVRSENI. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
POTRUDETE SE DA VLADEETE SO SEBE,
IZBEGNUVAJTE DA SE LUTITE, TAKA SI JA TROSITE ENERGIJATA BIDETE LJUBEZNI, PRIJATELSKI RASPOLOZENI, SIGURNI VO SEBE. POTRUDETE SE SAMITE NA SEBE DA SI BIDETE DOVOLNI. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
DA SE BIDE SPREMEN E MNOGU
DA ZNAES DA CEKAS E POVEKE DA GO ISKORISTIS VISTINSKIOT MOMENT E SE. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Ne trcaj po ljubov taa sama ke si dojde
![]() |
|
![]() |
|
There is a light that never goes out. - Morrissey Love, peace and harmony, very nice, but maybe in the next world. - Morrissey Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 11:08 |
|
![]() |
|
мислам дека е ова веќе кажано...но,ќе повторам...
МЕНЕ НЕ МИ Е ПОТРЕБЕН ПРИЈАТЕЛ
КОЈ ВО СЕ ЌЕ СЕ СОГЛАСУВА СО МЕНЕ
И ЌЕ МИ КЛИМА СО ГЛАВАТА,ЗОШТО ТОА
ИСТОТО МОЖЕ И МОЈАТА СЕНКА
ДА ГО НАПРАВИ МНОГУ ПОДОБРО...
КОНФУЧИЕ
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
bidi sekogash to4en ko 4asovnik,no nedozvoluvaj sekoj da te naviva!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ona sto go pravis ... napravi go da bide naj-naj !!! i nema da imas potreba od razni izgovori ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ако вашата среќа зависи само од постапките на другите... тогаш навистина не можете да бидете среќна личност... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |