|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 133134135136137 177> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам кој го кажал ова,... ама денеска го слушнав за прв пат,... и многу ми се допадна
,, Секој што го сретнуваме во животот,.... се плаши од нешто,.... изгубил нешто,.... и љуби нешто.... ,, |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas zamivaj se pred da odlucis da pokazes ljubov.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- " Vlozuvajte vo svojot stomak.
Toa vlozuvanje dava brzi i vidlivi rezultati. Vlozuvanjeto vo glavata e dolgotrajno i neizvesno" - D.Radovic - " Malkumina se onie ludje,i tie se onie-najdobrite, koi se spremni ednostavno i otvoreno da kazat-neznam" - Dmitrij Ivanovič Pisarev Изменето од mamma - 05.Март.2008 во 00:00 |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Целиот проблем со светот е тоа што будалите и фанатиците секогаш се толку сигурни во себе, а мудрите луѓе полни со сомнежи - Bertrand Russell Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 11:29 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onoj sto raboti ne misli, onoj sto misli ne raboti.
Изменето од zbunet - 04.Март.2008 во 10:24 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-" Arhitektite svoite greshki gi pokrivaat so mermer,
lekarite so zemja,a zenite so dekolte"- --------------------------------------------------------------- Dodavam: Greshkite na lekarot zemjata gi pokriva... a na zemjodelecot gi otkriva... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има многу стари идеи
кои понекогаш ,ненадејно
стануваат нови...
Достоевски
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј тоа ми е од моментална инспирација да ти кажам. Утре треба да правам нешто што ич не ми се праи ќеиф, па едвај чекам да помине! P.S. А ти само продолжи така! Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 10:53 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно на тоа мислев... на исчекувањето...
искрено...ти благодарам за убавите зборови...
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј ми текна на една добра: "Таму се оди со она со што сте дошле овде - со ништо!" - Discovery (некоја емисија за смртта) Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 10:27 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На која мисла мислиш Ако мислиш на таа за исчекувањето - не напишав пошто е од татко ми, а тоа ми изгледаше непристојно да го напишам А инаку има и една слична мисла на неа која ја напишав малку погоре - Periculum in mora - Опасноста е во одлагањето! P.S. Мислам дека треба да добиеш некакво признание за твојата активност на темава и добрите постови (искрено)! Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 10:26 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе сакаш да чукнеш во дрво...
тогаш сваќаш дека, светот е направен
од алуминиум и пластика...
Флуге
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле ама мисла......а од кого е...
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стравот е поголем од она што навистина ќе се случи. (Демек исчекувањето е срање! ) Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 10:25 |
|
Внеси реплика | страница <1 133134135136137 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |