|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 133134135136137> |
Автор | |
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be, go tropnav brojov sto prestanav da go koristam pred 5 god...ako povtorno postoi |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cuvstvuvam jas deka nekoj cel den ke te pcue
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
str8up
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama neznam koj ke vi se javi ako slucajno e na nekoj od forumov, neka ne me tepa |
|
Peni Saktivniot |
|
str8up
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
070 / 644 - 918
|
|
Peni Saktivniot |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbunet, navistina i se vosh*tuvam na tvojata genijalnost
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali deneska serevte ?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde mozete da gi napisete vasite tel. broevi za da mozeme da vi manijacime
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Даааа
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Serev. Uzivav vo ispustanjeto na nesvarenite i nepotrebni materii koga ono vo grmuskata pred mene,suskanje, izgrev na ubavo lice, dolgi trepavici, kosa sto se preliva vo spektarot na site mozni boi, cucnato. Ne me zabeleza.
- Mmmmh...trrrt...ooh, oh ! ...o...h... Me iznenadi, zosto tie zvuci izlegoa od nea so nekoj poseben sarm i milozliv zvuk sto ne mozese da se sretne nikade. Duri i brckata na celoto sto se pojavi od napor i stisnatite usni zaedno so zabrzanoto disenje deluvaa prekrasno koe mi gi zagolica usite i od koe se naeziv. Gi otvori ocite... kako da go vidov neboto zaedno so site zvezdi i galaksii sto postojat...zatreperiv...za moment izgubiv ramnoteza i so peticata malku nagaziv na moite pocetni isvrleni materii...sljack ! Zvukot odekna tolku glasno da i pticite zamolknaa. - O ... ! Me zabeleza, senka i moment na kolebanje pomina niz nejzinite oci, no istovremeno go pocuvstuvavme prisastvoto na Amor i udarot od negovite streli. Nasmevka se pojavi na nasite lica, ne simnuvavme pogled eden od drug i prodolzivme so serenjeto. Gomcata od nejzinoto prekrasno gaze izleguvaa kako biseri vo stilot na ljubovna melodija, a so moite gomna go stvarav taktot... pticite ni se pridruzija i postanavme orkestar. Na krajot, kako da se poznavavme cel zivot, ona so nejzinite mirizlivi maramcinja mi go izbrisa gazot, a ja so delovi od " Spic "na koj na ednoto parce zabeleziv " ..lez...o...Evropska Unia ", a nejze ne i smetase ni najmalku dodeka go pupese nejzinoto slatko gaze koe mi idese da go zagrizam kako jabolko. Se fativme za racete i izlegovme pred svetot . . . |
|
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku da ja vidit zbunetiov temava....
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kodot na dzedaite
Nema emocii, ima mir. Nema neznaenje, ima soznanie. Nema strast, ima spokojstvo. Nema haos, ima harmonija. Nema smrt, ima sila. Kodot na Sit Mirot e laga, postoi samo strast. Preku strasta, steknuvam jacina. Preku jacina, steknuvam mok. Preku mokta, ke izvojuvam pobeda. Preku pobedata, moite lanci ke padnat. Silata ke me oslobodi. Mi bidna interesno, moze ke se odlucam za eden od kodovive, pa ke se prosvetlam. Samo prviot kod e na dobrite, a vtoriot na zlobnite i epten losite. |
|
Тетка Муфиде
Нов член Регистриран: 27.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e taka,,, e taka... ama more brat ti ne znajsh sho mi napraj....
Od ko me izbrka od WC-to jas se iznervirav a ova mojava se navredi i zedovme da begame... begame... begame//// i go gledame ovaj zabegan... toj da mi ti letat zmej na sred pchenki i mi vikat , ajde dojdi...
Jas pak so ovaa begam podraka, za pobgu da zaminit stravov...
i od ko ja pushtiv... taja ojde da se zamijet dolu, zs ja imav napraeno lom kaj zbunet na mashinata za perenje... se vtera taja vo eden potok ili kako da kazam vir... a jas gladen ja gledam....
Kanibalizmot prorabotvit... ama jas pak si vikam abe , ne , nemat sega da ja ubivam a pre pola sat jja ebev,,, aj batali i najdov edni pechurchishta/..//
Se natreskav od niv,,,, Jadam , jada, i po nekoe vreme mi se sopi voda.... odam nakaj virov se navedvam da se napiajm... i FFFFUUUUUPPPP anakonda koja gorit zamina nakaj neboto , a izleze od voda.... aaaaaajjjjj vikam , begaj da begame.....i trcham na nazat i i vikam : amori ela ... imat zmishche.......eejjjjj taja sejt i race mi rashirila... a neboto se napraj purpurno, ko sho i beshe pizdata , prviot pat ko ja ebev....
Ova oftikava , ne begat od zmishchevo( mozda zs zamina to vo neboto) tuku se rashirila i me chekat... Jas odam i dur se gledat i go stavam....
A taa nezno mi shepoti: da se ljubam ne znam stavi go vednash... I vlegva, vlegvam... i vlegov cel...... i se najdov na ostrov okruzen so ezero ... vlegov i se izbajnav.... a koga izlegov ,,,, ke vi kazam utre,......
PS od ko ja onakvev taa so hantot, se reinkarnirav vo nejze i sega od CrnorizecHrabar , se naprajv Tetka Mufide,,,, i toa zgodna tetka sum
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Kukicka, kukicka si imam jas, tralalala, si ja cistam i metam trala...la ?!
- Koja si ti ?! - ja sum malecka, smrc...tamu na forumskata ulica...smrc ima losi cickovci sto bezveza zborat i tetki sto bezobrazno zboruvaat i smrc... ja ovde se sokriv. - Taka se salat oni, se smeat - Aaaa, kako ne ! - Ajde gitla doma, ke te baraat i posle tvoite ke placat ! - Ama cicko, cicko, moze li ednas da se izbanjam u tvojot bazen, pa ke si odam ? - Hmm, ajde odi . . . i nemoj da mocas u bazenot. - Sto...e..vrtam...! Pljaaas ! Obvrski cekaat : - Tuku, aj da si idam u vc, pa da ja uklucam masinata . Otvor vrata, krrc i dve zadisani tela vo nedomakinski situacii so ugasnato svetlo. Odma znaev koj e : - Crnorizec ! Do koga ke se raspravam so tebe, site veke odamna si zaminaa ! - Abe ne sum ja kriv zimi tebe, koga na vratata si stavil slikicka za masko i za zensko... i nie zaedno vlegovme...pa kolku e saat ?...lele ama sme zaterale ! i si se smeskaat. - Mnogu domakinski, pofali se Da gi cekam ne mozev i otidov do dupkata vo ogradata koja kleda kon komsiskiot dvor za da mocam. - Kaj odite svetov, sve toa nekultura . . .oooh ! . . . |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ednas |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 133134135136137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |