![]() |
|
Трета смена на форумот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 133134135136137 148> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мама Ристенка за тебе се...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Трајчо фала пуно
![]() ![]() ![]() Изменето од sanja-a - 13.Мај.2010 во 02:58 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
е Маче и ти од мене маШ очекуваш торти да праам?
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
хаха..да,ама во домашната торта можеш да си ги ставиш најдобрите состојки...во неограничени количини
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ете и потаму имаш и парче торта... чоколадна...
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
овие се моите
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Аааа од мене се очекувај само торти да прам НЕ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Па чоек е сака и таа да касни... Тууу и ти си бил ко некоја свекрва... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
што знам...може третата смена влијаела врз креативноста
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
lejjjj...ama lakoma si bila ti......ejjjj |
|
![]() |
|
Ајде земи шефице не се страмувај...
![]() ![]() Па Маче од мене очекуваш торта да напраам??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
едно и за мене, пред спиење...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ајде тортааа...
![]() ![]() ![]() ама си ја купил а?...хммм... ![]() Изменето од ma4kica - 13.Мај.2010 во 02:39 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ајде релах малку... Сеа ја купив... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 133134135136137 148> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |