![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 133134135136137 832> |
Автор | |||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
sdk: ova vi e originalot:
"Tubes" The two rings appear to rotate in the different directions when we approach or move away from the figure while fixating at the center....a ova prevodot na google: ![]() "Цевки" На два прстени за да ги ротира се појавуваат во различни правци, кога ние пристап или се движат подалеку од фигурата, додека fixating во центарот. aaahahahaha... ![]() |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||
sini slusat po niv da se dvizi vozot
kako sekogas ponekogas izletuva od sinite no po difolt se vrakja na niv oti e pameten voz ![]() |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
сдк ........... има ги разни ...............
![]() |
|||||
![]() |
|||||
e_c_c_o ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2010 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 6 |
||||
Sto se cudite ljudi sto sam dosao. Ja volim sve ljude ne mrzim nikoga i ovdje sam slucajno upao preko nekog linka i tako reko idem sada vidjeti sta nasi susjedi rade i kako se druze na mrezi.Bilo je kulturno da vas prvo pozdravim pa sam to i uradio.Eto to je to.Samo pri registraciji sam tamo sakrio pol i sada to ne znam da vratim,jer ne razumijem potpuno vas jezik pa sam nesto pogresno kliknuo. :)
Za one koji se dvoume sta sam,ja sam musko,heterosex,i dolazim iz Hrvatske.Eto to je to :) |
|||||
![]() |
|||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||||
СДК...свашта
|
|||||
![]() |
|||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||||
СДК...хмммм
|
|||||
![]() |
|||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||||
ме замисли
![]() |
|||||
![]() |
|||||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
||||
...сакам да кажам....
![]()
|
|||||
![]() |
|||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||||
eeee добро се наjдовте
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
хеjjj---и jас живеам во Хрватска!! ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
tenk you pipal iz Hrvatske
|
|||||
![]() |
|||||
e_c_c_o ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2010 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 6 |
||||
Bas i ne razumim potpuno vas jezik ali se nekako snalazim.
Pozdrav iz Hrvatske za Makedoniju i vas ovdje na forumu. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||||
sdk-има нешто гнило во целата работа и тоа ни е никако убаво на мене
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
||||
сакам да кажам..многу бистро момче си ....
![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 133134135136137 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |