IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 133134135136137 157>
Автор
Порака Обратен редослед
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2006 во 00:05

Nema sto da se kaze, citaj:

Jarac (22.12. - 19.1.)
Konzervativni ste i bojite se rizika. Ne radite ba¹ mnogo jer ste lijeni. Nikad nije postojao Jarac koji je zbog neèeg bio znaèajan. Jarèevi bi trebali izbjegavati dugotrajno stajanje na jednom mjestu, s obzirom da pu¹taju korijenje i postaju stabla.

Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 23:53
а нешто да кажевте за јарец подзнак девица
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 21:25
I, ne zaborajavaj, vodoliite se najinventivni vo sexot, prosto obozavaat da experimentiraat
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
bejbi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bejbi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 15:24
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

Vodolija / Strelec .........ako sum propustil 

Е па вака Delfin...Како прво...  спаѓаш во групата на најдобри астролошки знаци - Водолиите... шо да ти кажам... се’ најдобро... ... Интелегентни суштества... со сите во добри односи... човекољупци... а тоа што ти е стрелецот во подзнак - те прави авантурист... со спортски - немирен дух... желен за патувања... нови авантури и подвизи....
За сега О.К?
Пoздрав... bejbi...

Кон врв
bejbi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bejbi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 15:13
Originally posted by Mickey_k Mickey_k напиша:

Еј ова хороскопов е страшен...
да се плашам сега дека некој ке ме убие...
Бејби а што си ти во хороскоп?
И дали знаеш натална да правиш?

Е па вака Mickey_k .... Водолија сум во хороскоп... најдобриот знак... и да не бидам пристрасна, ама ова го тврдат сите астролози... па што е и чудно - ова го имам мноогу пати слушнато од ЛАВ -астролог...
А за натална карта ми треба повеќе литература... а мислам дека има и програмчиња за таа работа... кои за жал ги немам...
Што значи - не знам да правам натална...
Вака од хоби читам... ме интересира... па затоа знам некои работи...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 14:47
I don't think so.. Kaj mene e poinaku..
Кон врв
Mickey_k Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2006
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mickey_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 12:56
Не бе пак ти расправање скраја било... ај поплукај се!!!
Море... до сега ниеден лав не излегол на крај со мене живеам со лав дома и многу другари кои се лав па неможат да се справат со мене... и никогаш не доминирале... Сакам да ти кажам од икуство.
...does it worth livin'...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 12:47
Skorpijata moze so podlos da gi osvoi lugeto, a lavot sam od sebe zraci. Aj, da ne se raspavame sega, se znae koj go vodi carstvoto..  
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mickey_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 12:42
А искрено за лавовите во наше друштво (шкорпиите) едноставно се губите, вие со сила а ние онака природно ја водиме масата на луѓе. Инает терате ама некако нас ни иде од рака да сме пред вас...
Макар што сме перверзни малку ама на луѓево им се свиѓа тоа... (малку повеке перверзни)
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mickey_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 12:39
Еј ова хороскопов е страшен...
да се плашам сега дека некој ке ме убие...
Бејби а што си ти во хороскоп?
И дали знаеш натална да правиш?
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 10:41
go citam i ima nekoja vistina  ama ne do tolku da mu e*am majkata
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 10:26
Taka de, malce od drug aspekt.. Pola e tocno, neli?  
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 09:47
Dana dobar ti e horoskopot
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 09:18
ova e crniot horoskop
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 133134135136137 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.