![]() |
|
ПРАВОСЛАВНА УБАВИНА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 132133134135136 181> |
Автор | |
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koj ne go cital zitieto opshirno neka go procita solzi ce vi tecat ko reka kolku e mil samo..po negovite molitvi Bog neka se smiluva na nas greshnite.. |
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
![]() |
|
Orthodul ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 162 |
![]() Изменето од Orthodul - 08.Септември.2008 во 01:09 |
|
![]() |
|
Orthodul ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 162 |
![]() ![]() ![]() Изменето од Orthodul - 08.Септември.2008 во 01:08 |
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Slava na Boga prekrasno
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
![]() |
|
![]() Његово Високопреосвештенство Архиепископ Цетињски и Митрополит Црногорско-приморски, Зетско-брдски и Скендеријски и Егзарх Пећког Трона. Амфилохије (Радовић). ![]() Изменето од Orthodul - 08.Септември.2008 во 01:08 |
|
![]() |
|
здраво ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 253 |
![]() |
|
![]() |
|
mali simo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
![]() |
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
![]() |
|
![]() |
|
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
![]() |
|
![]() |
|
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
![]() |
|
![]() |
|
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
Прекрасна е русија!
Прекрасна и грузија! Без вера - ЦАРСТВОТО - илузија! ![]() |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
![]() |
|
![]() rusija |
|
![]() |
|
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
Навистина прекрасно! |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
![]() |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 132133134135136 181> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |