|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 131132133134135 177> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anger is an energy - Johnny Rotten Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 11:35 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Магија е секоја доволнo напредна технологија - Arthur C. Clarke Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 11:35 |
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malo para kvari telo a mnogo para kvari dušu.
Čovek je na velikoj muci. U čemu da čuva dušu ako pokvari telo? Šta da čuva u zdravom telu ako ostane bez duše? Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji. Neko je taman jutros hteo da uci. Doslo mu, resio je, ali ne moze, ne dam u se, mora u skolu. Zivot prolazi, a mi ne znamo sta bismo sa njim. Mrzi nas ili ne umemo da zivimo. Najradije bismo ga ustupili nekom drugom i uzivali gledajuci kako je lep nas zivot kad ga drugi zive. Ako od majke vise nemate nikakve koristi, zakunite se u nju pa slazite. Mame, radjajte deci sestre! Sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenjivi dar svakom detinjstvu. Ne mozemo ziveti bez drugih ljudi. Jedni nam stvaraju a drugi resavaju probleme. Nasmesite se, sa mnogo dobrote i malo, malo gorcine. Oprostite zivotu i svetu sto nisu savrseni. Dusan Radovic |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред да одлучиш каде да одиш, треба да знаеш каде си. (не знам чива е) Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 11:34 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- " Sekogash ke ima ludje koi ke sakaat
da ve povredat, notreba da prodolzite da veruvate,samo bidete vnimatelni" - - " Ne borete se premnogu...najdobrite raboti se sluchuvaat koga najmalku se nadevate" - Gabriel Garcija Marquez |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If you must write prose/poems The words you use should be your own Don't plagiarise or take "on loan" 'Cause there's always someone, somewhere With a big nose, who knows And who trips you up and laughs When you fall (Cemetry Gates) - Morrissey Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 11:34 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек не може да открие нов океан....
ако нема храброст... од вид да го загуби брегот.......
Андре Жид
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Сé тече, сé се менува" - рекол Хераклит. A јас викам, "...а во суштина сé е исто!" Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 11:33 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isti k*rac,...u dva primeroka!,...
...i ova nekoj go kazal,...a,koj prv,...bog te pita! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека беше: Ако сакаш работата да биде завршена како што треба, тогаш заврши ја сам. Ама не ми текнува кој го рекол тоа. Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 11:32 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. . r do kraj i dusa vo raj
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓето се онолку среќни....колку што
и самите ќе одлучат..................
Линколн
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako sakash neshto da bide kako shto treba,...treba sam da go napravish,.....valjda taka beshe!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 131132133134135 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |