|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 130131132133134 137> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
str8up e avtor na temava, a ti go rckas taka da mu go odzema avtorskoto pravo za da se zali kaj tebe, a ti ke mu reces : - Aj da se razbereme preku LP , pa posle da se vidite oti navodno ne ste se dorazbrale, apa posle i toa malku ke vi bide pa ke . . .
Nie znaeme ! |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be zbunet, tatabrada e da go grabnes i da begas, ama jas ne mozam da go grabam, posle ke me baraat preku interpol za kidnapiranje
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
ТатаБрада
Сениор Регистриран: 05.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПО МЕНЕ???!!!
абре кажи нешо денојве шо се дешаваше во кукава/???
ама не поетично.....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
la fille te provocira za da i obratis vnimanie...a be da ne i se svigas ?
Znaci imas zosto da si se vosh*tuvas, zenive zbesnaa po tebe Изменето од zbunet - 05.Септември.2007 во 23:42 |
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se bunam...temava jas ja otvoriv
i toa so ke go podaram, mi go kradat a sega, malku zbunetost.... kolku e: 1+1=? odgovorete na prasanjeto stavajki se vo koza ili od gledna tocka (ako poveke ljubite da recete taka) na: 1' Branko Crvenkovski 2' Nikola Gruevski 3' Mona Liza 4' Zbunet i 5' Bruce Willis !!! |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od senesto zavrsno bidna,
od zbidnuvanjata samo eho ostana, a od toa sto ostana da se spodeli ne moze, zosto cenata na slobodata so molkot se meri. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O' mudrecu dreven,
na ovie himalajski planini, stojam pred tebe, onaka, kako na son koga me vikna i koga mislev deka del si od fantaziskite gluposti, moi. Kazi mi zosto tuka sum, dur vetrot bubrezi mi ispituva, onoj sto tebe ne te dopira. - Tuka si zosto nisto da go izmeni toa ne moze ! Dali poigruvas so mene, koga glas slusam, a usnite miruvaat, dali za celta moja znaes, za onaa sto nisto ne znam, a za nea postojam ? - Bogatstvoto realno ne e, a tamu mestoto ne ti e. Za moite obidi naprazni, dali znaes, za istrazuvanja macni, kade nikoj ne bara? - Vistinata nameneta za tebe, samo, ke ja dobies, koga seedno ke ti bidne. Oci zatvoreni kako vrata, a nadvor vodicot me cekase . . . |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ha ! Koj se osmeli da pomisli deka me nema !
- Ej, poleka so kamionot...mi gi unisti cvekinjata...tuka, be ! - Rastovari gi trupovite za ogrev...ne be u bazenot !...bam...mata...upava ! - Pomorandzite i ananasot u zadniot del...a be ne!..toa e wc ! Emisijata se prekinuva poradi tehnicki problemi ( dur da go zakopam aslakov sto go najmiv so preporaka na edna koja sega se kezi ) |
|
Кршикоска
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJJJJJ pa nemat problem... samo ke go pokanime i zbunet.... Абе го немат нешо во последно време, да не е преселен????
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto vikas da ti napravime edna skara tebe? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Кршикоска
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АААУуууууу еве веќе 2 дена кукичкава ни е празна...
Сам сум... шмрц, шмрц...
Кај сте бе другарчиња???? Ами и газдава ни го немат многу време.....А зима идат , ќе замрзниме, немаме дрва... а и од јадење имам уше само корка заседан леб, три парчиња салама изгрицкана и кора од портокал... Кој ке ми донесе за јадење и за огрев???
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram na dover ba t a.....kako vetar pomina..samo negoviot parfam ostana vo vozduhot.......kade li volku brza!?
....hmmm......zbunet kako da znaese deka mi treba mesto kade sto bi mozela na kratko da izlezam od sekojdnevieto.....me razveseli pomislata deka denes e petok i mozebi mi predstoi interesen vikend.vo friziderot imase leden-caj od limon,super bas toa mi trebase,ja napolniv casata i otidov do foteljata vo koja ubavo se smestiv.razmisluvav za izminatite turboletni denovi,za rabotite koi uspesno sum gi zavrsila i za rabotite koi doprva treba......zadlabocena vo svoite misli potonav vo son.......vo son kade gi gledav ljubopitnite oci na mojot sakan koi samo me gledaa i go posmatraa seto moe dvizenje i postapki(koi bea kako na vljubena tinejdzerka koja saka...)se razbudiv,protegajki se na udobnata foteljata gi otvoriv ocite i mi tekna na zborovite na zbunet "custvuvaj se kako da si doma".go doispiv cajot i otidov vo kupatiloto,proburickav vo fiokite i najdov ne otvorena cetkicka......se istusirav i izlegov so peskirot na sebe.varejki go kafeto izedov edna banana i si pustiv tivka muzika...stanot na zbunet bese nesekojdnevno interesen,pocnuvajki od slikite na zidot koi site imaa nepovrzana tema,sekoja slika govorese za samata sebe i site bea nakrivo zakaceni i toa site pod ist agol.vaznata so cveke stoese na krajot od masata a na sredinata interesen dekor od carsavot(zguzvano namesten vo forma na cvet)..............zazvoni telefonot,neznaev dali da se javam no pak se setiva na zborovite"custvuvaj se kako doma"ja krenav slusalkata i od tamu me prasaa vo kolku pocnuva zabavata za da dojde nivniot tim da go donese pijalokot i hranata.vo 21:00 im kazav,no vie bidete ovde vo 20:00..............hmmm.........a zosto da ne?...
POKANA:
"POVELETE DOJDETE VO KUKATA NA ZBUNET SITE VIE KOI SAKATE DOBRA ZABAVA!"
|
|
cigare-migare taktika
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе а јас можам во кукичкава да дојдам... јас се вратив од одмор...
|
|
Внеси реплика | страница <1 130131132133134 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |