![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 128129130131132 832> |
Автор | |||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
сдк-еден позитиван став нема кај неа..........
![]() |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
сдк-хелоу
![]() |
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
Сдк...Helloy
![]() |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
![]() |
|||
||
сдк-наздравје
![]() Пиво за кучиња со вкус на месо
Меѓу повеќето специјални пива кои се карактеристични за пиварите во Чешка од неодамна се појави и пиво за кучиња. Пивото „Бар-кинг“ освен класичните состојки: слад и вода, содржи супа од јагнешко месо и сок од зеленчук и во него нема алкохол, јаглерод диоксид, ниту хмељ кои можат да им наштетат на кучињата.
- Со производството почнавме во јануари и досега сме продале стотици литри, информира еден од сопствениците на пиварата која го произведува пивото за „најдобриот човеков пријател“. Пивото кое чини 55 круни (2,11 евра) за шише од 0,33 литри може да се најде во специјалните продавници за домашни миленици, а според изјавата на производителот, сопствениците најчесто им го купуваат на своите кучиња за роденден или како награда. |
|||
![]() |
|||
||
сдк-денес ни сум гледал и 5 мин филм
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
![]() Ти ги виде само насловите, ама јас ги имам видено и голем дел од одговорите... но јас не би бил јас ако не се пикнам секаде... ![]() Ако де... нека си се лажат децата ![]() ![]() ![]() у осталом , 95 % од сите тие што се топорат таму да имаат шанса за вистина тоа да го сторат гарантирам дека нема ништо да се случи... така да - УЖИВАЈ, здрави ни се психички форумџииве ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
сдк... пууу бре... јбт....
кај се најде сега ова ![]() |
|||
![]() |
|||
||
сдк- со среќа Мај Веј
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sdk... breeej.... pak mi pobegna tigarcevo
![]() |
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
sdk pomina uste eden raboten den
![]() prijatno na siteeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Sdk...
Si odam doma...nervozna...!!!
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
sdk babe ne odi na kliperi, klavet droga vo zetonite
![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
||
сдк..........истото што се прашав!
|
|||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
СДК ееее Макарена
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 128129130131132 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |