|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 128129130131132 157> |
Автор | |
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam...sto me prasa, nemozam da najdam? Ne izbegnuvam odgovor prasaj |
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaaaa jas drugo nesto te prasav, a ti mudro izbegnuvas da odgovoris..... ako, ako ... so sila nema ubavina |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O.K.
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne go kazuvam sajtot! Posle, site ke si go citate, i nema da imam sto da copiram!
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Jelena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazuvam Zoki...i pak ke kazam STRASNO p.svo pozitiven konteks |
|
Jelena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dana od koj sajt gi prevzimas?
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sugestije za nedelju: VODOLIJA Postoje situacije kada ne možete da predvidite nečiju reakciju. Najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: 15, 17. i 19. avgusta. Po potrebi računajte na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« 18. i 20. avgusta. Изменето од Dana - 15.Август.2006 во 14:42 |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazi a?
|
|
|
Jelena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uffff.....mmmmmmmmm...STRASNO !!!
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auu.. aj.. aj aj... c c c.. pogolem egoist od mene, majkata..
|
|
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e ubavo i gentlamenski jas da zboram, iako site sto imale sreka da me imaat(narcisot vo mene) bile prezadovolni !
Blagodaram ! |
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja od iskustvo znam deka Vodoliite se najinventivni vo sexot, nema sto nema da probas so niv..
|
|
|
|
Jelena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoki tocno li e deka vodoliite se malku nastrani...mislam grub sex, dominacija...podcinetost.....triagolnik....,,.? Mislam.....ti sto mislis od svoe iskustvo
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A Jelena ne mi odgovori, se isplasi izgleda !
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 128129130131132 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |