|
Постар/а или помлад/а партнер/ка ? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 24> |
Автор | |
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e vazna starosnata granica.vazna e komunikacijata.razbiranjeto.da imame zaednicki pogledi vo zivotot.ednostavno da ima ljubov.............
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne be ...jas go prashav onoj pastuvot so Joan kolins...rece deka mu go skratila dzeparacot.... i ne go pushtala da odi so mladi.... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ceri 2000
|
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postara
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
N ebiva 20 godisen so 40 godisna i obratno
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
dream girl
Сениор Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pravilen izbor... so sreka
|
|
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ja idam u manastir...so e sigurno, sigurno e
|
|
dream girl
Сениор Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e 'zbunet', se shto e preterano ne e ubavo. Od druga strana pak ljubovta ne poznava granici... jebi ga relativno e.
|
|
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina e odvratno koga ima golema razlika vo godini sto asocira na potencijalna pedofilija i edipov kompleks
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e ubavo i slatko, godinite ne se vazjni. Ako mislite deka ne e taka prashajte ja Ljupka Dimitrovska- Kalogera.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi se bitni godinite. Do 2-3 godini postara ili pomlada ne e problem, no za poveke nema sansi.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
штикличка
Нов член Регистриран: 28.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
godinite ne se bitni bla bla bla bla... ja glasam za postarite mazi... lol... ama so merka, zs ne sakam ja 30 god a maz da stane impotenten poradi bremeto na godinite :P
|
|
Daki
Група Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga e ljubov vo prasanje godinite ne se bitni.Jas i mojot decko sme razlika 8 godini i suer ni e.Pu pu pu da ne se urocam.Hehehe
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POveli i drug pat Donna...Znaes, starite imaat edna mnogu ubava pogovorka...Ne prasaj gatalec, tuku patalec
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |