|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 242> |
Автор | ||||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||||
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Мило, ти знаеш каде е Маран Ата затоа што Маран Ата сто пати на форумов индиректно кажала каде е, а и тебе во личните контакти можно е да ти спомнала каде, но ТИ НЕМАШ ВЕЗА ЗОШТО МАРАН АТА Е ТАМУ (ниту пак некој друг знае, освен моите лични блиски пријатели, во кои ти не спаѓаш).
Ова е или ваѓање за тоа што ти „прпа“ да се соочиш со тие кои што културно те канат на дебата, или некој погрешно те информирал. Маран Ата во Македонија била пред некоја ГОДИНА, а не месец. Така што, повелечи си ја клеветата.
Абе дете, кога ќе разбереш дека ти не си некој и нешто за тебе да ти посветувам време? Зарем не си забележал дека јас пишувам кога гледам дека преку твојата демагогија сакаш да уловиш некоја мила неупатена душа во твојата баптистичка организација преку девалвирање на Православната Вера? Сепак, обидите ти се залудни, затоа што и покрај тоа што во Македонија постоите околу 50-тина години, си останувате само на 100 верници. Не си се запрашал зошто е тоа така?
А зошто не би имал интересна дискусија со Ахмар? Демек тој не е компетентен да разговара со тебе? Или ти е страв од неговите прашања, како што беше тоа за Христородица? |
||||||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
||||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Таман работа да сум против таква тема. Па јас веќе година ипол досаѓам за таква тема Јас сум расположен за секоја варијанта, и за тука, а уште повеќе за на телевизија. Мислам дека без проблем може да се организира дебата на А2 телевизија. Мој пријател веќе имаше таму кратка дебата околу изградбата на православниот храм на плоштад. Искрено се надевам дека храброста на ahmar1 сеуште го држи како на почетокот и дека нема да се пишмани |
||||||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||||||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ајде - се надевам дека ЕвАнгелос и Маран ата нема да имаат против ваква тема - и дека со радос ке го прифатат нашиот предлог...
п.с. Марија_М. Што ти е лично искуство... нели? Леле колку беше добро, онака многу одамна - мислам на дуелот... п.с. Абе шта да ти причам - само добри работи помнам! |
||||||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ајде ќе Ве молам - да си продолжиме на “ТИ“ - за она морав - беше онака, официјално, да не кажам службено... |
||||||
|
||||||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
|
||||||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
тебе посебно... си знаеш од сите можни агли
|
||||||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||||||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Дали ке снимаш со телефон мило ... онака за на youtube... |
||||||
|
||||||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Уф... јас со задоволство би ве следела од страната на Режијата
|
||||||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||||||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Оргиналниот коментар се наоѓа на темата: Култот кон Марија!
Евангелос - јас сум согласен за тоа и би гласал “ЗА“ - и порано имаше такви предлози и ако не се лажам имаше тема : марија магдалена в.с. не помнам кој беше... ако грешам корегирајтеме... Е сега за ова да не биде како порано имам предлог - нрмално ако модераторите се согласни; темата нека биде : ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ, и за почеток - таму решете ги проблемите со Маран ата - на наше општо задоволство... и таа тема нека биде “тема“ каде што ваквите горе цитирани коментари да се решаваат таму (со предходна согласност - без разлика кој членови ке бидат во “судир“) ... други коментари и мешање од страна да биде санкционирано од модераторите, или со други зборови кажано - модераторите ќе бидат водители... мислам дека идејата е разбирлива... Ако модераторите се согласни да има таква тема - тогаш чекаме тие да ја отворат. Насловот нека биде: ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ. п.с. За дебатата во живо - Марија М. задоволството е мое Вие да бидете наш водител Од мене имате целосна поддршка за тоа... |
||||||
|
||||||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
П.С.
Абе каде исчезнаа неколку интересни теми од пред 3 дена... може ли да одговори некој или тоа останува за во живо. |
||||||
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |