![]() |
|
Паралелен свет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ete zbunet od mnogu paralelni svetovi se pojavi ... zbunet ke ti kazam edna golema vistina ... ako si mentalno gore ... i vo realnosta ke bides... ako si mentalno dolu ... ke imas mnogu pari ... i samo tolku ... sepak tvoite komentari znam deka ne se toa sto pisuvas... tuku toa sto kazuvas... ima golemi paraboli vo niv ... i so zadovolstvo gi citam ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ma da imam korist ...da ograbam banka tamu, a ovde da gi trosam...i da mozat samo da mi se fatat...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
За мене ова е најинтересна тема ... еве одма влегувам во паралелен свет ... можев да пишувам на латиница.... ама влегов во друг паралелен свет пишувам кирилида ... паралелните светови се пред нас ... неограничен број на паралелни светови ... еве сега незнам кој ќе пишува после мене тука ... значи има паралелни светови .. ама откако ќе напиши некој .... од неограничен број на светови ... еден ќе биде реалност ... и ке замине постот во историјата ... и после можеме да влегуваме и да си ги менуваме постовите ... како историчарите .... и јас морам да признам тоа сум го правел ... пола ми се простува ... Ви посакувам добра ноќ.... убави сонови .... паралелни убави сонови ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E sea malku go pretera...
|
|
![]() |
|
wila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
TOCNO ZNAM ZOETO SUM I KADE SUM VO OVOJ SVET......PA POVREMENO I VO PARALELEN KADE MOZE DA SE BIDE ZA MOMENT SO DOBRA KONCENTRACIJA..
|
|
![]() |
|
Brza i na dvajcata ni go zalepi u faca |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ti izgleda si vo poveke paralelni,..pa ti se meshaat,.odvreme na vreme,..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cvrst...kako kamen, ama si velam prvo da se izmocam pa ke i pokazam koj sum ja. Se olesnav...oooooh... i brzam nakaj mojana za da i se kacam, arno ama go nemase nikade...se sokril...eeeee...zosto mi pravi vaka...
Penzionerska prikazna |
|
![]() |
|
wila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
STRASNO E KOGA KE ZATALKAME VO NEGO...POMALKU I MORBIDNO
|
|
![]() |
|
treba edna tema i za ,..kratki fantastichni prikazni!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pa i nie ziveeme na kvazi prostori, nikoj ne saka da poveruva deka postoime i zatoa ne ne priznavaat
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
брза тоа е во исто време....затоа е паралелно нели??? еве една прича. Човек секојдневно си оди наутро по весник во трафика, едно утро го снемува....поминуваат години и години...од човекот ни траг ни глас. Едно утро се наоѓа самиот себе на истото место каде што последен пат е виден, на улицата кај трафиката, во пењуар и собни папучи како што пошол од дома тоа утро. Оди во трафиката и го сретнува продавачот, го гледа изменет, остарен...и овој го прашува кај бил сето тоа време, сите тие гидини, а човеков се чуди и не сваќа за што му збори овој. тогаш продавачот му покажува дата од весник, а човекот сеуште сумња мислејќи тоа е заебанција.....и по не знам колку испитувања не можеа да докажат каде потолно бил тоа време кога го снемало од земјината топка. секакви регресии му беа правени но ништо...пак остана мистерија....а сепак значи бил во тој паралелен свет, а каде би на друго место????
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
valjda nekoj i ke sfati shto saka da kaze,..paralelno e istovremeno,...,ova se dve varijanti na ona shto moze da se sluchi,...ama ,ne vo isto vreme,..
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |