![]() |
|
Омилена книга од детството |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Одамна беше, но сликите така палаво ми играат пред очикте што ми се чини вчера сум ја читал - Ајдучка чешма од В. Подгорец.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Првпат да видам уште некој кому му паднала во раце книгава ![]() ![]() Врвовите на Килиманџаро, од Видое Подгорец ( мислам дека така беше насловот точно) Хајди исто, Таро, и др... Изигрував библиотека како мала, и криво ми е што сега ништо немам зачувано, никој не ми ги врати книгите-а знам дека не ни ги читаа. |
|
![]() |
|
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Marta,prekrasna kniga ke se sekavam cel zivot na taa kniga!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Големи и мали
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
двојната лота и една книга со сказни од Ханс Кристијан Андерсен... нешто како бајки беа...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zajasna ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 37 |
Пипи долгиот Чорап
|
|
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Богови и Херои (Старогрчки митови)
Повести за Карлсон-Астрид Линдгерн
Збогум мои петнаесет години
Овие три ги препрочитував безброј пати...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Da..i mene mi bea omileni Bajkite na Brakata Grim
![]() |
|
![]() |
|
rus mkd ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
golemi i mali - Bosko Smakjoski
Robinzon Crusoe - daniel Defo Ostrovot so skrienoto bogatstvo . R . L Stivenson :) |
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Marta
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Stripove za Zagora.
|
|
![]() |
|
nate77 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Čudesna šuma i Leteći sanduk
|
|
sakam skopsko
|
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
,,Големи и мали,, ја прочитав безброј пати.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |