![]() |
|
Како заведувате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 27> |
Автор | |
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кога заведувам - заведувам ЈАКО!
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
E dobro de znam deka nie Crnkite sme ti za ozbilno samo
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() Crnkite vaka najcesto reagiraat na mene, ako se obidam da im go praam ona sto im go praam na plavite |
|
![]() |
|
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
I peam pod prozor... Ne stoj Done Donke ne gledaj me... od gledanje Donke fajde nema...
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mene sekogas mi e najlesno da lezam,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ZNAM!
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ako slu4ajno sedam do sakaniot mu se mestam se do nego poblisku da sednam taka zaveduvam
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E pa najdi nekoj sto ke ti prai taka, ima uste mnogu takvi kako mene
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
I ja sakam taka
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
![]() I ja praam vakva |
|
![]() |
|
a koj si od ovie dvajcava ? |
|
![]() |
|
Ej zbunet i jas znam vaka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
a be se e ubavo ova, ama glavnoto jadenje go nema, najintresnoto toa pomegju
![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |