|
Љубов или пари? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Автор | |
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум била парољубец, така да секогаш бирам љубов.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
двете нешта заедно,најдобра комбинација.
арно ама,најдобрите комбинации никогаш не доаѓаат. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podobro Ljubov zosto eden den koga parite ke gi snema nema da ostaneme siromasni.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pari beee...ljubovta moze da se pojavi na 70god. sto ke pravam do togas
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ljubov i pari
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOV
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi treba ljubov da mi ja nabiva na nos...ke si kupam
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa na prvo mesto e ljubovta posle pari ... ali ne da bide mnogu siromasen.. barem da ima pari za normalen zivot. a ima mnogu takvi koi zivet so nekoj samo zaradi pari.. e toa e losh nacin na ziveenje, abe luge ednas ziveeme ... pa kratok e zivotot za da go pomineme vo edna takva golema laga vo koja nie ke bideme najpovredeni pokraj GOLEMIOT LUKSUZ koj ke bide pokraj nas.
|
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal mozam za toj tip samo da kazam da ne ocekuva nekoj drug vo zivotot da go saka ili da go pocituva koga toj sam ne si se sakal i ne si se pocituval stom si ja prodal dusata i teloto za matrijalno dobro koe ne mora da znaci deka ako taa go ima vo momentov deka ke go ima sekogas
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
money make the world go round ...
|
|
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj zivotot go gledat niz mokta na parite.Za nego nemalo smisla sto se ozenil, no si nasol nacin, zs mislel da ke uziva vo blagodetite dobieni u toj brak.Kolku ke mu uspee ovoj brak bez ljubov e prasanje, a moz vremeto ke mu donese ljubov. |
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA TAKA SE OZENI SAMO ZA BOGATSVO NE MI E JASNO BEZ LJUBOV DA SE ZIVEE TESKO E DA GO IZGUBIS PARTNEROT ZA DA SE OZENI SO BOGATA STVARNO NEMA SMISLA NELI?????
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има една стара поговорка `Празен кош готов нож`, јас лично сум за љубов пред се, ама не е лошо да има и по некоја паричка плус....
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избрав љубов или поточно љубовта ме избра мене и супер ми е...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |