IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Смрт почеток или крај...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Смрт почеток или крај...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 21>
Автор
Порака Обратен редослед
rome Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:16
нете знам за да те судам ,немозам да речам проклет,и небиди толку цврст со мајтап играње секој еден има шанса за да се спаси ,но само Бог знае дали ке биде или не .него бендисвам зборот проклет но реков сам си клаваш клетва спрема како што зборуваш.но кажи ми едно како може човек добар како тебе толкѕ да је против Госпо.
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:11
znaci
sum  dobar no proklet taka li rome?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:09
јас несум тука за да го правдам Бог тој самиот ја способен за тоа нп ти со твоите зборови си клаваш грев и колку да си добар си се проклетваш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 01:02
tova kje mi napravi?
i samo od edna edinstvena pricina so nevervav no nego
togas nezalam deka nevervam vo nego
nekju da vervam vo nesho sto e svirepo i odmazdoljubivo
so kje kazes sega rome?

Изменето од anakin - 30.Април.2007 во 01:02
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:59

that,s me што ке ти направи?ништо само ке те пушти во пеколот каде је само со огној и викајнци од болки но смрт ке бараат тие што се таму но смрта ке побегне од нив.духот или душата нема смрт.и во пеколот ке бидеш за стално без крај.оти таму нема време .

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:56
анакин во светото писмо пиши едно и најпрво што бара Бог Христос од нас је ВЕРБА во Христос ,извини колку да си добар човек ако не веруваш неможиш да влезиш во Рајот.не је ова по мое толку по на Христос зборот,затоа велам верувај па да имаш небесни живот.слушај ,ти верувајси во срцето ,немораш да им кажеш на никој ако тоа тие проблемот ,како ке те гледаат други или што ке речат.но едно запамти,никој не може да стој на твое место кога ке те судо Госпо,никој неможе да та спаси од пеколот само еден Христос.тој је наш на верниците адвокат.а неверците немаат адвокат.
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:53
bas t'ka
so ke mi naprave ako ne veruv'm  u nego?

Изменето од that's me - 30.Април.2007 во 00:54
Пази,памтам к'ту слон.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:49
Originally posted by rome rome напиша:

ако навистина нема ништо после смрта да ке сум во шок ама и ако је така што изгубив оти вервав,ништо ,само станав поарен човек на земјава .но ти како ќе се осеќаш ако станеш пред Христос и видиш се што неверваше во твојот живот навистина постоело.кој ке се смеј тогаш и кој ѓе плаче.затоа ајде ела кон Христос .ништо нема да изгубеш но само да добиеш.

sega kje ti kazam
jas ne sum los covek
i nepravam losi raboti
skoro sum ist kako tebe
i ako zastanam pred nego
samo so eden grev deka neveruvav vo nego

kje me sotre?

so mislis ti rome?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:44
ако навистина нема ништо после смрта да ке сум во шок ама и ако је така што изгубив оти вервав,ништо ,само станав поарен човек на земјава .но ти како ќе се осеќаш ако станеш пред Христос и видиш се што неверваше во твојот живот навистина постоело.кој ке се смеј тогаш и кој ѓе плаче.затоа ајде ела кон Христос .ништо нема да изгубеш но само да добиеш.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:39
no ti kje bides iznenadena koga nema da se najdes nikade
zapravo nema nitu da znaes
pa iznenaduvanje
izostanuva rome

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:38
ко така многу ке бидеш изненаден кога ке се најдеш пред Госпо за судење.
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:35
djabe be pripoovedate samo
ka ke umris
umren ke bidis
nisto drugo!
Пази,памтам к'ту слон.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2007 во 23:59
чорбајиа во што ти веруваш уште не ми е јасно
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2007 во 02:32
SEPAK SAMO DISCUSION.............WinkTongue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.