![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Автор | |
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne mi vlijael, a mislam i deka nema da mi vlijae.....ne potpagam pod tugi vlijanija hahahaa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Vlijaese samo vo edno vo VERONAUKATA.Se sretnav so nesta koi ne mi bea dovolno poznati.
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
открив една природа во мене за која не бев во доволна мерка свесна
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Mozebi . . . Jas ne gledam promena kaj mene , ama gledaat drugarive . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
се надевам дека Е
![]() ![]() |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
леле блазе си му на членов, мора да е ептен happy... |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
поради овој форум ми се случија, па можеби НАЈДОБРИТЕ и НАЈУБАВИТЕ промени до сега
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Влијаеше и уште влијае.... Поточно, ми помогна.... Сега на некои ствари гледам на друг начин.... А и порано сакав сите да мислат како мене..... Тука сфатив дека не може така.... А и сфатив дека има и добри луѓе на светов
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Pa kako sto si bev sramezliva , sega so mojata cesta posetenot na ovoj forum uste poveke se zatvoriv vo sebe ,se poveke sum nezainteresirana za se okolu mene ( osven za decko mi normalno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Da ... ima eden mnogu dobar forum :
pod razno ... Site zaedno na sajt.. NEMA_TEMA... forumot e dobar... ama forumdifkite se uste podobri... hahaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Форумов ми е како да си седам со другарки и да си праиме муабет...ке дознаеш што има ново, ќе чуеш некој трач, некоја љубовна прича..
|
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
ama zatoa se trudev jas da mu vliajam na forumot
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
ne
![]() |
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
zavisi za so
vo sekoj slucaj DA |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |