|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 21> |
Автор | ||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
takva li e rabota
pa kazi ti....
da ne dojde do zabunu, neli???
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се они нападни него јас ги напаѓам иии...
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa srce mozda zasto samo nekolko duse pravimo muabet na ovuj temu.. a stvarno sa temperamentni... dojdi, vidi i oseti... mislu deka vec si osetila deka sa mnogo napadni i zivi, neli???? pozdrav do svi |
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пројде нову годину.... Треба да се видимо али ја мислу у Ск е полесно...
а инаце ја не ја свакам темав уствари ок е али несваќам засто не се коментариве у врска со истата??
А бш сакам да знам какве су кумановци Изменето од SeXY - 19.Јануари.2007 во 21:52 |
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj za novu godinu negde po ku...
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сеа не сте и тооолку лоши зависи на како ќе ве фатиме
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cuti tamo bre....
ja tuj ve falu, a on....
lele kolko ste losi
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na sto da navalime???
Nemoj samo nas da ne navalat vie opasni ste zatoa
sus bus,levo desno,gore dole,ili navamu natamu... kako i da e segde ali dosadno nikako taka mi se cini rabotava
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе нема грешка
Ко додаје продаје,до добија купује |
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be...
lepotani....
aj izvolte...
navali narode...
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
super se!gi obozavam...i muskite im se ubavi...
|
||
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe slaaaaaaabo...
aj ovija kumanovci poviske sa na tuj temu za tattoo....
mnooooooooogo smo kreativni, bre....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej kude begate bre?
|
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CAO
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |